• Ondertekening van contracten staf voor zat. en zon. selecties

6 jun 2022
  • De afgelopen periode heeft de Technische Commissie hard gewerkt om de staf voor het komende seizoen weer rond te krijgen. Afgelopen donderdag was het moment waarop voorzitter Ton van Marrewijk in een gezellig drukke kantine de gemaakte afspraken formeel van een handtekening kon voorzien.

Westlandia Zondag 1
    Ook voor komend seizoen staat de Zondagselectie onder leiding van Hoofdtrainer Cesco Agterberg met assistent Wim Baggerman. Aan hen de taak om de zeer talentvolle, veelal nog jonge spelers verder te ontwikkelen. Er ligt komend seizoen een nieuwe uitdaging en ambitie om vanuit de Hoofdklasse weer terug te komen op het oude niveau.

Westlandia Zaterdag 1&2
    Komend seizoen staat de Zaterdagselectie wederom onder leiding van Hoofdtrainer Theo Verbeek met zijn assistenten Rob Klop en Hans van der Kruk (2e elftal). De Zaterdag selectie heeft een prima seizoen achter de rug en speelt momenteel nog voor de prijzen. Zaterdag-1 zit nog in de Westland Cup, waarvoor ze aanstaande donderdag de 1/2 finale spelen tegen MVV’27. Zaterdag-2 heeft zich reeds verzekerd van de nacompetitie voor promotie naar de Reserve Hoofdklasse.

Hoofd Jeugdopleiding
    Pieter Jongmans wordt miv het nieuwe seizoen het nieuwe Hoofd Jeugdopleiding bij Westlandia. We denken in Pieter een uitstekende opvolger te hebben gevonden van Stefan Alberts, die al eerder na 15 jaar te kennen had gegeven te stoppen. Pieter is geen onbekende voor Westlandia. Naast speler is hij jarenlang trainer van de JO-19 en ook het Zondag 2e elftal geweest. Aan Pieter de taak om door te bouwen aan de succesvol ingezette lijn van doorstroming van jeugd naar de diverse Westlandia selecties.

Keeperstrainer
    Het trainen van de keepers van de Zondag-, O21- Zaterdag- en jeugdselecties zal in het nieuwe seizoen onder leiding staan van Arjan van der Kaay. Ook Arjan is geen onbekende binnen de club. In het verleden heeft hij 3 jaar bij de Zondag-1 gekeept. Na zijn actieve carrière als keeper heeft hij zich toegelegd op het opleiden en ontwikkelen van keeperstalent. Hij heeft hier ook zijn eigen keepersschool voor opgezet. We zijn blij dat Arjan met zijn achtergrond en ervaring onze staf komt versterken.

Hoofdtrainer O21
    Ivan Divkovic heeft te kennen gegeven niet verder te willen gaan bij Westlandia. We danken Ivan voor zijn uitstekende bijdrage in het afgelopen seizoen. We zijn derhalve nog wel op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer van de O21.