• Online leden webshop Sport2000

27 dec 2020
  • Het is zover! De Sport2000 heeft een webshop voor leden gelanceerd, de hele clubcollectie is in deze webshop terug te vinden. Op alle artikelen buiten de trainingskleding zit tijdelijk ook 20% korting en voor elke geplaatste bestelling ontvangt Westlandia een bonus!

Klik hier om naar de ledenshop te gaan!

Zolang de Sport2000 gesloten is, proberen zij zoveel mogelijk thuis te bezorgen of een afspraak te maken om het bij Sport2000 af te halen.

Mocht een bestelt artikel niet goed zijn kunnen jullie telefonisch of per mail contact opnemen met de Sport2000 Naaldwijk, zij zullen in overleg opzoek gaan naar een passende oplossing.

Kleding die bedrukt is met naam of initialen kunnen zij helaas niet retour nemen.

Voor overige vragen kunnen jullie direct contact opnemen met Sport2000 Naaldwijk via info@sport2000naaldwijk.nl.