• Belangrijke informatie spaaractie Westlandia plaatjes!

  30 okt 2019
 • Vanaf afgelopen maandag 28 oktober kun je de Westlandia plaatjes sparen bij Jumbo Koornneef, door een grote fout in de drukkerij komen de spaarboeken later dan gepland, de verwachting is dat aanstaande zaterdag de goede boeken worden uitgedeeld. De exacte datum volgt nog. dat laten we nog aan jullie weten. De plaatjes zijn gewoon al verkrijgbaar bij de Jumbo alleen met plakken moet nog heel even gewacht worden.

  Persoonlijke items bestellen via de webshop
  De (individueel) gefotografeerde leden vinden op hun gepersonaliseerde album een unieke code waarmee zij kunnen inloggen op www.myclubstars.store. Via deze webshop hebben zij de mogelijkheid om posters, mokken en/of sleutelhangers met hun sportplaatje erop te kunnen bestellen. Nadat de besteltermijn (zie het formulier in het album voor de exacte datum) is verlopen, zullen wij de balans opmaken en de artikelen gaan produceren. Er kan hierbij rekening gehouden worden met een levertijd van 3 weken. Wij zullen de artikelen vervolgens leveren aan Jumbo KoornneefLet op, nabestellen is niet mogelijk!
  Op de verpakkingen van de posters/mokken/sleutelhangers wordt duidelijk aangegeven wie op de posters/mokken/sleutelhangers staat, zodat de artikelen vervolgens opgehaald kan worden door de leden.

  Wil je hier meer over weten, kijk dan even goed in het album (Na zaterdag dus). Mocht je toch nog vragen hebben kan je altijd een mailtje sturen naar socialmedia@rkvv-westlandia.nl. Zij zullen de vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

  Succes met het sparen van de plaatjes!