• Plaatjes sparen bij JUMBO Koornneef

  5 sep 2019
 • Jumbo Koornneef heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. De droom van veel Westlandianen wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere Westlandianen zijn vanaf 28 oktober 2019 verkrijgbaar bij Jumbo Koornneef Naaldwijk. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

  In overleg met Jumbo Koornneef is ervoor gekozen om alle jeugdteams binnen onze club mee te laten draaien in deze plaatjesactie:
  Binnenkort zal een professionele fotograaf iedereen bij onze club komen fotograferen. De planning is nu dat op zaterdag 14 en zaterdag 21 september alle teams op de foto gaan, jullie horen hier zo snel mogelijk meer over van ons!

  Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Om van jouw foto zo’n fraai plaatje te maken voor deze actie hebben we wel toestemming van jou of van je ouders nodig om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken. Zonder toestemming kan jouw plaatje niet gedrukt worden. En dat zou jammer zijn, dus laat deze kans niet voorbij gaan!

  Daarom vragen we je nu alvast hiervoor je toestemming te verlenen. Overigens worden al je gegevens na afloop van de actie verwijderd en heb je in de aanloop naar de spaaractie het recht om deze te laten verwijderen (als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden).
  Wil je dit makkelijk online doen ga dan naar: https://bmcc.nu/myClubStars-toestemming-rkvv-westlandia en volg de instructies. Het kost je maar 1 minuut tijd.