• Quick Boys JO13-1 - Westlandia JO13-1

  27 sep 2020
 • 26 september 2020                Quick Boys JO13-1-Westlandia JO13-1

  Ook deze week stond er voor onze jongens weer een prachtig affiche op het programma in de eerste divisie B, we mochten op bezoek bij één van de mooiste sportaccommodaties van het amateurvoetbal: Quick Boys in Katwijk. Onze jongens kwamen in ieder geval goed voor de dag in hun nieuwe presentatiepakken. Dank alvast aan de sponsoren, het officiële persmoment wordt later ingepland.

  Aangezien de Blauw Witte Narren vorige week tegen Spijkenisse aardig aan het prijsschieten geweest waren, stonden ze voorafgaand aan deze wedstrijd op de eerste plek. We moesten het deze week doen zonder Steijn, hij mocht invallen bij de JO14-1. Zodoende hadden we nu 2 spelers op de bank, waarvan Toine rustig gebracht zou worden na zijn blessure. Vader “Mooie Jimmy” zou deze wedstrijd als vlaggenist optreden, hiermee had Hiljo zijn handen vrij om een handtekening van Dirk Kuijt te bemachtigen. Al snel na de aftrap zagen de wijze mannen langs de lijn, dat er een goed resultaat mogelijk was voor onze jongens. Quick Boys was op het veld beduidend minder goed dan vooraf werd gevreesd. Helaas ging Westlandia qua spelbeeld mee met de tegenstander en voetbalden we ondanks het veldoverwicht over alle linies te slordig en te gehaast.  

  Wat Kees de hele wedstrijd ook probeerde qua omzettingen en/of tactische ingrepen, hij kreeg de motor niet aan de praat. Waar vorige week met dezelfde uitslag het tevreden publiek de grote winnaar was, verlieten we nu enigszins teleurgesteld het Katwijkse sportpark na een bloedeloze 0-0. Positief was dat we wederom geen tegentreffer geïncasseerd hadden, maar er had zoveel meer ingezeten. Foutjes maken, kansen missen of een verkeerde pass geven, het kan ons allemaal gebeuren. Wedstrijden, die we ingaan zonder maximale inzet, beleving, discipline en strijdlust, dat mogen we allen niet laten gebeuren. Op het veld moeten we het laten zien en hiermee het verschil maken, we zijn tenslotte Westlandia JO13-1! 

  Aankomende week kunnen we eindelijk met een volledige groep volle bak gaan trainen, dan pakken we het volgende week zaterdag gewoon weer op thuis tegen TOGB. Alle vertrouwen in, ik blijf jullie grootste fan!