• Revancheren we ons tegen Blauw-Geel'38?

  2 okt 2019
 • In speelronde 7 is op zondag 6 oktober vanaf 14:00 uur Blauw-Geel'38 de tegenstander op de Hoge Bomen.
  De wedstrijd tegen de ploeg uit Veghel staat onder leiding van scheidsrechter Te Kloeze.

  Bij de selectie en de volgers van zondag 1 zal de laatste onderlinge wedstrijd geen al te mooie herinneringen oproepen. In Oost-Brabant werd het, op de slotdag van de vorige competitie, na een ruststand van 1-0, in de 2e helft een kansloos verhaal (7-1). Blauw Geel verzekerde zich van nog een seizoen in de 3e divisie.
  Er is sindsdien veel veranderd in- en rondom onze selectie. Wat echter nog ontbreekt is een lekkere overwinning.  De laatste keer dat in Naaldwijk 3 punten gevierd konden worden, was op 20 april j.l. tegen HBS.

  De trainingen en het spelen van wedstrijden in de 3e divisie is voor een aantal nieuwe spelers een behoorlijke belasting. Voeg daar nog bij dat er vorige week midweeks  extra 120 minuten gebekerd moest worden, dan vraagt dat wel wat van de selectie.
  Mogelijk dat het ook de oorzaak was, dat trainer Marcel Koning op zaterdag tegen EVV noodgedwongen al 3x voor de rust moest wisselen.
  De medische staf én de hersteltrainer kunnen deze week best wat extra bezoekjes verwachten.

  Blauw-Geel'38 kende met 3 overwinningen een prima start van de competitie. Vervolgens werd er gelijk gespeeld tegen Gemert en Dongen. Afgelopen week waren er 2 teleurstellingen
  In Veghel werd men midweeks door De Treffers uitgeschakeld in de TOTO KNVB beker. Als er beter met de kansen was omgesprongen, had men thuis tegen FC Twente kunnen spelen.
  Zondag ging het bij de beloftes van ADO flink mis (5-1).
  De trainer gaf in de media al aan waaraan het op Sportpark De Aftrap in Den Haag had gelegen. Die fouten zullen er deze week wel in besprekingen en op trainingen uitgehaald gaan worden en kunnen wij er waarschijnlijk ons voordeel niet meer mee doen.

  De mannen van trainer Marcel Koning hopen op steun van veel supporters, want met een goed resultaat na 90 minuten (ehhh het laatste fluitsignaal van de scheids), staan we zondag rond 16:30 weer eens boven de beruchte streep.

  Fr@

  Foto: Tyrone Owusu. Alleen Tyrone en Desley Bransen kwamen tot nu toe in alle 14 gespeelde wedstrijden in actie.