• Seizoensafsluiting Veteranen 1 wederom legendarisch

  9 jul 2019
 • Op zondag 7 juli j.l. werd bij Richard van Schie aan de toepasselijke "Papenlaan" het seizoen van Veteranen 1 in stijl afgesloten. Maar liefst 28 spelers (vaste krachten, frequente invallers, redders-in-nood en trainingsbeesten) hadden zich opgegeven voor deze traditioneel zeer gezellig middag.

  Op het complex van Papenello werd de middag afgetrapt met een "voetvolley" toernooi, waarbij met name de toeschouwers de grote winnaars waren. Die genoten in het zonnetje afwisselend van de technische hoogstandjes en goed-bedoelde-maar-slecht-uitgevoerde acties. Uiteindelijk bleek het team bestaande uit Charlie, Ed 5 en Peet Munck de sterkste.

  Na afloop van het toernooi, was het de beurt aan Rooney om de "Veteraan van het jaar", "Talent van het jaar (aanmoedigingsprijs)" en de "Misser van de grootste kans(en)" bekend te maken. In de voorafgaande weken bleek er massaal te zijn gestemd, waarbij sommige spelers de uitslag probeerden te beïnvloeden middels het plaatsen van berichten op social media en het inzetten van zogenaamde "trollen". Of dit alles effect heeft gehad zullen we echter nooit weten. In ieder geval zijn de onderstaande spelers verkozen:

  • Winnaar "Gouden rollator": Frank van de Leek (De onbaatzuchtige)
  • Winnaar "Blindenstok": Joost van Schie (Jopie)
  • Winnaar "Roeptoeter": John Dame (Loca)

  Hierna was het officiële gedeelte ten einde en werd de middag verder ingevuld met het nuttigen van de nodige drankjes, het luisteren naar een lekkere live-uitvoering van de mega-hit ‘Loca’ (nu op Spotify!) en het kijken naar de Leeuwinnen. Daarnaast werden de, door het sporten verloren calorieën, weer snel aangevuld met hartige snacks.

  Aanvoerder Sven sloot de avond af met een mooi woordje, waarin hij de Miriam en Richard bedankte voor het feit dat we (wederom) bij hen te gast mochten zijn. Daarnaast werd benadrukt hoe uniek en mooi het is dat we nog steeds met elkaar kunnen voetballen en dat we dat moeten koesteren. Voor komend seizoen hebben we daarnaast nog een aantal nieuwe talenten die aangegeven hebben graag tot de elite te willen aantreden. Een mooi vooruitzicht!

  Na deze geweldige dag nu even een paar weken vakantie om het hoofd even leeg te maken. Maar waarschijnlijk zal het bij de meeste spelers over een paar dagen alweer beginnen te kriebelen en wordt met smart uitgekeken naar de eerste trainingen van het seizoen 2019-2020!

  Fijne vakantie!