Home » Senioren » Zondag » Na De Meeuwen nu Kanaries op de Hoge Bomen

Na De Meeuwen nu Kanaries op de Hoge Bomen

📁 Zondag 📅 dinsdag 09 oktober 2018

Komende zondag is VV Dongen voor de 3e maal te gast op de Hoge Bomen.
De eerste confrontatie werd een 3-1 overwinning voor Westlandia met o.a. een goal van Marko v.d. Knaap. Op 1 oktober vorig jaar verloren we thuis met 3-2 (o.a. 1x Adnan Bajic).
De return in Brabant werd eind januari 2018 een wedstrijd om snel te vergeten.  Moustafa Mohammad was toen de plaaggeest voor de achterhoede van Westlandia. Hij scoorde voor De "Kanaries" alle 6 de goals. Jedsel Markes scoorden de 2 Naaldwijkse goals.

Gelukkig voor de mannen van trainer Edwin Grünholz is de Dongense aanvaller in de zomer overgestapt naar hoofdklasser Baronie.
Toch heeft Dongen nog steeds goalgetters, want de teller na 7 wedstrijden staat al weer op 16. In de laatste 2 wedstrijden scoorden ze zelfs 4x. Tegen Hercules waren Tom Kolkert en Thomas Schilders beiden 2x trefzeker.Er werd in Utrecht een 2-0 achterstand goedgemaakt . Tegen Quick’20 scoorde Schilders afgelopen zondag nog 3x en bracht zijn totaal dit seizoen al op 8 competitietreffers.

Westlandia had zaterdag de lastige uitwedstrijd bij Jong Volendam. Zoals uit de beelden van Westlandia TV en de berichten in de media viel op te maken, was de 2-1 nederlaag vooral te danken aan een slechte beginfase. Na een aantal omzettingen, gaven we de koploper goed partij en had een gelijk spel mogelijk én ook verdiend geweest.
Met die opgedane ervaringen moet de technische staf deze week de selectie verder voorbereiden op de wedstrijd tegen nr. 7 Dongen (7 gespeeld en 12 punten).
Gelet op het programma van de concurrentie, zullen we zeker punten moeten pakken om uit de gevarenzone weg te komen.

Net als tegen Quick en VVV Venlo hoopt de selectie weer op veel support van de groen-witte aanhang.

De wedstrijd op de Hoge Bomen begint om 14:00 uur en staat onder leiding van de heer Van Leeuwen.

Fr@