• Sportpark de Hoge Bomen dicht t/m 6 april in verband met het Corona virus

15 mrt 2020
  • Beste spelers, ouder(s)/verzorger(s), medewerkers en vrijwilligers van Westlandia,

Op basis van het advies van de overheid, het RIVM en de KNVB hebben we besloten alle activiteiten van Westlandia op te schorten tot en met 6 april 2020. Door middel van deze maatregel willen we als club richting alle betrokkenen duidelijkheid verschaffen. Op dit moment staat de gezondheid van onze spelers en alle betrokkenen voorop en willen we de kans op mogelijke verspreiding van het virus covid-19 voorkomen. Concreet houdt dit in dat er tot en met 6 april geen activiteiten op de club plaats zullen vinden.

Wij hopen op uw begrip en medewerking voor dit besluit. Wij blijven ondertussen de actualiteit nauwgezet volgen en zullen in de tussentijd nadenken over het voetballeven ná 6 april 2020. Zodra we u hier meer duidelijkheid over kunnen verschaffen, zullen wij u uiteraard tijdig informeren.

Met sportieve groet,

Bestuur Westlandia