• Techniektraining

Op 6 zondagochtenden in voor- en najaar is er een voetbalschool op Sportpark De Hoge Bomen.
    De trainingen staan o.l.v. Sieme Zijm (trainer Westlandia Za. 1 / assistent trainer AZ JO-19-1), Gino Ninaber (jeugdtrainer ADO den Haag JO-12), Rocky van Beveren (docent LO en begeleider/oprichter Topsportklassen) en Dennis Vaz (hoofdtrainer 1e elftal VCS).
    Tijdens de zes trainingen wordt er naast de voetbaltechnische onderdelen ook gewerkt aan loopcoördinatie en bewegingsscholing.

Er wordt zondags in 4 groepen getraind (verdeeld op leeftijd/team) waarbij er gerouleerd wordt langs alle trainers.
    De trainingstijd is van 9.30 - 10.45 uur

Inschrijving is vrij voor iedereen en kan via info@vzsport.nl o.v.v. naam, leeftijd en evt. team en club.
    De kosten voor de zes trainingen bedragen €95,-, voor leden van Westlandia is er een korting van €10,-.