• Theo Verbeek gaat op herhaling.

  26 jan 2020
 • Gistermiddag is aan de spelers van Westlandia za1 bekend gemaakt dat Theo Verbeek in het komende seizoen de nieuwe  trainer wordt van de zaterdagtak. Dat gebeurde na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen Kagia.

  Theo Verbeek was eerder als trainer verantwoordelijk voor zaterdag 1. Hij promoveerde via de nacompetitie en speelde in zijn laatste jaar als trainer in de eerste klasse op zaterdag.

  Toen de huidige trainer Sieme Zijm bekend maakte te vertrekken naar SV Den Hoorn, dacht Theo in eerste instantie niet aan zich zelf om die opengevallen plaats in te vullen. Het begon pas te leven toen John Vollebregt hem polste of hij interesse had in de opengevallen trainersbaan. ‘Het leek me wel leuk en toen ben ik er serieus over gaan nadenken.’

  ‘Ik ken de club goed en heb er vertrouwen in dat de zaterdag een prominente plek in de vereniging blijft behouden, waarbij we in de tweede klasse blijven spelen. Op termijn kan er misschien wel een leuke, Westlands gekleurde tweede klasse ontstaan.’

  ‘Op dit moment staat er een talentvolle groep, waarmee goede prestaties behaald kunnen worden.’

  Theo heeft louter positieve reacties gehad en veel felicitaties. Ook van een aantal spelers.

  Op dit moment is Theo op allerlei manieren actief bij Westlandia. Hij is onder andere ook trainer op woensdagmiddag bij de jongste jeugd. Dat kan blijven doorgaan.

  Wij wensen Theo Verbeek als opvolger van Sieme Zijm heel veel  succes met Westlandia za1.

  JvdM