• Tim vd Voort maakt de overstap van zaterdag 1 naar de zondagselectie!

  1 mei 2024
 • Tim vd Voort is op zijn 4e begonnen met voetballen bij Westlandia en speelt hier al heel zijn leven. Tim heeft een klein uitstapje gehad in het seizoen 2017-18, met succes. In dat seizoen verkaste hij naar Maasdijk en werd hij bekroond als topscorer van het Westland met maar liefst 26 goals. De 26 jarige spits speelt momenteel in Zaterdag 1 maar heeft al wat ervaring in de zondagselectie.

  Tim maakte zijn debuut bij de zondagselectie in de hoofdklasse A op 27 September 2015 tegen SDO, deze wedstrijd werd met 3-2 gewonnen door Westlandia. Na dit seizoen is Tim overgestapt naar de zaterdagselectie. In de zaterdagselectie maakte hij zijn KNVB debuut in de beker op 23 augustus 2016 tegen B.M.T. Deze wedstrijd eindigde in een 1-1.

  Tim kreeg in het lockdown seizoen 2020-21, weer een plaatsje in de zondagselectie, in dit seizoen heeft hij 14 wedstrijden gespeeld waarin hij 2 doelpunten wist te maken, na dit seizoen stapte Tim weer over naar de zaterdagselectie, waar het nu voorspoedig gaat. Tim was in het seizoen 2022-23 topscorer van de 2e klasse met 28 goals. Dit seizoen wist Tim er 20 te maken met 3 hattricks! Dit maakt hem wederom topscorer van de 2e klasse en zelfs topscorer van het Westland!

  “Tim heeft in de afgelopen jaren bewezen veel doelpunten te kunnen maken, plus hij heeft specifieke kwaliteiten waarin hij de selectie zal gaan versterken. Tim heeft in de afgelopen weken met de zondagselectie meegetraind en een oefenwedstrijd gespeeld. Daarin heeft hij ook een positieve indruk achter gelaten bij de technische staf. We zijn dan ook blij dat hij de uitdaging wil aangaan om de stap naar het vlaggenschip te maken, en daar voor z’n kansen te gaan.” Aldus Marko van der Knaap.

  Tim vd Voort tekent voor 1 seizoen, Westlandia wenst hem veel succes toe komend seizoen!