• Trainersstaf jeugdselecties seizoen 2024/2025

  18 mrt 2024
 • Een van de pijlers van Westlandia is de jeugdopleiding. Niet voor niets een van de best aangeschreven jeugdopleidingen in de regio. Constant blijven investeren in goede jeugdtrainers is naast het opleiden van spelers een belangrijk aspect. 

  De afgelopen maanden is het onze hoofd jeugdopleiding Pieter Jongmans en coördinatoren Michel van Zanten en Edwin van den Nouweland gelukt om bijna alle trainers te behouden en de hoofdtrainers van al onze jeugdselectie teams voor het seizoen 24/25 rond te krijgen. 

  We zijn vooral blij dat deze groep bestaat uit ervaren rotten en ook jonge, veelbelovende talenten die elkaar kunnen versterken.  Naast hoofdtrainers op onze groepen zijn we ook druk bezig om jonge veelbelovende assistent-trainers op de verschillende groepen te zetten. Westlandia leidt immers niet alleen speler op maar we willen ook jonge ambitieuze trainers zich laten ontwikkelen. 

  Jeugdtrainers seizoen 2024/2025: 


  Selectie jo8 – Roy de Geus
  Net als dit seizoen zal Roy de Geus ook volgend seizoen hoofdtrainer zijn van onze jongste selectieteams. Roy is naast trainer ook eigenaar van voetbalschool Kick en gaat voor zijn tweede jaar bij Westlandia. Roy is in het bezit van de diploma’s UEFA C en B.  Naast het hoofdtrainerschap van de o8 selectie gaat Roy komend seizoen ook de o14-1 weer onder zijn hoede nemen en techniektrainingen verzorgen. 

  Selectie o9 - vacant
  Voor deze talentvolle lichting zijn wij druk bezig een hoofdtrainer te vinden die past binnen onze visie. Binnenkort meer nieuws hierover. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Michel van Zanten via 06 51 61 34 84 of coord-objeugd@rkvv-westlandia.nl


  Selectie o10 – Thijs van Eendenburg
  Eén van onze trainerstalenten is Thijs van Eendenburg. De afgelopen 2 seizoenen assistent-trainer bij Chris Kramer en komend seizoen hoofdtrainer van de o10 selectie. Thijs is speler van onze o18-1 en een mooi voorbeeld van de manier waarop wij jonge toppers opleiden en klaarstomen als hoofdtrainer. Thijs is enthousiast en gedreven om deze groep verder te ontwikkelen. 

  Selectie o11 – Gijs Groenewegen
  Nog zo’n trainerstalent! Gijs zal komend seizoen deze lichting overnemen van Sem Nijbacker. Gijs is als echte Westlandiaan begonnen bij jongste jeugd en na een leerzaam uitstapje naar ADO Den Haag dit seizoen hoofdtrainer van onze o9. Gijs heeft zich zo goed ontwikkeld dat hij voor komend seizoen de stap maakt naar de o11 selectie. 

  Gijs is student aan de opleiding Sport en Bewegen en zal volgend jaar voor zijn diploma UEFA C gaan. 

  Selectie o12 – Joost Boer
  Dit seizoen nieuw bij de club, razendsnel ingeburgerd en zeer betrokken bij Westlandia. 
  Joost volgt de opleiding Sport en Bewegen van het Mondriaan waar hij binnenkort zijn UEFA C papiertje zal halen. De nieuwe o12 selectie valt met de neus in de boter want Joost gaat deze ploeg samen met onze eerste elftalspeler Kick Krom nóg beter maken (ook Kick gaat dit jaar op voor zijn UEFA C).


  o13-1 – Rody Kruithof
  Monstenaar Rody debuteerde dit seizoen als trainer bij Westlandia en is een verrijking voor onze trainersstaf gebleken. Rody doet het met o13-1 uitstekend in Divisie 3 en helemaal op zijn plek bij Westlandia.  We zijn dan ook blij dat Rody ook komend seizoen weer hoofdtrainer is van onze van talentvolle 13-1. Rody wil investeren door het volgende KNVB diploma te gaan halen. 

  o14-1 – Roy de Geus
  Roy de Geus zal ook het seizoen 24/25 hoofdtrainer zijn van onze 14-1. Als eigenaar van Voetbalschool Kick is Roy geen onbekende in de regio. Met een vracht aan enthousiasme en vooral veel kennis van het spelletje is Roy van grote waarde voor onze opleiding. Naast hoofdtrainer van 14-1 blijft Roy hoofdtrainer van onze o8 selectie en is hij techniektrainer. 

  o15-1 Kees van Hattem
  Twee vertrouwde gezichten bij onze o15-1. Ook komend seizoen zijn Kees en Herman van Hattem weer de trainers van deze lichting. Trainen met deze twee ervaren voetbaldieren is een feest voor elke jonge voetballer. Dit seizoen gaan de spelers van deze groep dat ook mogen beleven. In een groep vol jonge trainerstalenten zijn de gebroeders het cement tussen de stenen en niet meer weg te denken uit onze club. 

  o15-2 Cees van der Loos
  Dat Westlandia ook de 2e teams belangrijk vindt blijkt uit het feit dat wij bezig zijn om ook de 2e teams te voorzien van een volwaardige trainer. Cees van der Loos is hierin een mooi voorbeeld. Nadat Cees jaren hoofdtrainer was in onze onderbouw maakte hij de overstap naar de middenbouw waar hij achtereenvolgens trainer was van 13-2 en 14-2. Komend seizoen zal Cees de trainer zijn van 15-2. 


  o16-1 Mats van der Meer
  Mats gaat komend seizoen beginnen aan zijn 3e seizoen als hoofdtrainer bij Westlandia en zijn 2e seizoen als trainer van o16-1. Momenteel koploper van Divisie 5 en volgend seizoen zal Mats weer leiding geven aan de 16-1. Naast het hoofdtrainerschap gaat Mats zich net als afgelopen seizoenen weer bezighouden met het trainen van diverse breedteteams, iets waar steeds meer aandacht voor komt. 

  o16-2 Martin van der Ende
  Martin is al jaren een zeer gewaardeerde trainer bij Westlandia, eerst als assistent bij Mike Spencer (vertrokken haar Haastrecht als hoofdtrainer) de o16-1. In huidige seizoen is hij trainer van 15-2 en we zijn blij dat Martin komend seizoen mee gaat met deze lichting naar de 16-2. 


  o17-1 Sander Wilders
  Sander Wilders is net als afgelopen seizoenen trainer van o17-1. Sander gaat zijn derde seizoen in Naaldwijk in nadat hij overkwam van Forum Sport. Zo is 17-1, uitkomend in Divisie 3, ook komend seizoen verzekerd van de diensten van Sander.   

  o17-2 Björn Heutink
  Zoals eerder genoemd. Ook de 2e teams zien wij bij Westlandia als volwaardig en geven wij aandacht die ze verdienen. Bjorn is geen onbekende en heeft als trainer meerdere teams onder zijn hoeden gehad, in de onder-, midden- en bovenbouw. Bjorn Heutink zal als huidige trainer van 16-2 meegaan met deze lichten en ook het seizoen 2024/2025 trainer zijn van deze groep. 

  Selectie o18-1 (19-2) - vacant
  Voor deze talentvolle lichting die gaan uitkomen in de 19-selectie zijn wij druk bezig een hoofdtrainer te vinden die past binnen onze visie. Binnenkort meer nieuws hierover. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Pieter Jongmans via 06 28 43 67 52 of  hjo@rkvv-westlandia.nl


  o19-1 Kevin van Dijk
  De langstzittende jeugdtrainer van onze club Kevin van Dijk is komend seizoen hoofdtrainer van ons jeugdvlaggenschip o19-1. Ook Kevin is niet meer weg te denken bij Westlandia en hét voorbeeld dat de club talentvolle trainers de kans geeft zich te ontwikkelen. Begonnen als assistent-trainer en via de o13, o15, o17 is hij ook komend seizoen hoofdtrainer van ons hoogste jeugdteam.