• Trainingskamp Westlandia JO16-1 en JO17-1

  16 jan 2023
 • Na wat onduidelijkheden over het afspreekpunt besloten we om op vrijdag 6 januari 9 uur te verzamelen bij Westlandia. Na te laat komen van de organisatoren (Sander en Dennis) vertrokken we rond 9 uur 25 richting Mierlo. Bij aankomst 3 rondleidingen gehad van Dennis die de kleedkamers niet wist te vinden maar uiteindelijk maar richting trainingsveld om daar om te kleden In de buitenlucht waar het zonnetje lekker doorkwam.

  Training bestond uit een klein toernooivorm waarbij 4 teams van 5 spelers een kleine competitie speelde om een hoofdprijs. Na het toernooi stel de Dennis een prijs.  Na training op naar de lunch en dat betekende naar de McDonalds Van de lunch terug naar het hotel op zoek naar onze kamers en de rest werd vrij ingevuld. Tot 18:00 uur waar het diner voor ons gereed stond. Na het eten was een ieder vrij om te doen waar zij zin in hadden en van de faciliteiten gebruikt konden maken zoals zwemmen, sauna, gym, sporthal, tafeltennis, midgetgolf, darten en tennis. Dag 1 eindigde relaxed.

  page1image18169856page1image18170688

  Dag 2

  Zaterdag 9 uur, ontbijt blijkt toch voor sommige wat vroeg maar om 10.30 uur uiteindelijk iedereen op het trainingsveld. Hier nam Mike de leiding voor het eerste gedeelte en startte met een paas en strap vorm. Vervolgens over naar een lekkere grote partij. Daarbij viel op een uitblinkende keeper (de vader van Milan). Ook hier kon je weer een prijs winnen voor het winnende team. Na de ochtend inspanning weer richting ons hotel waar weer aan de lunch werd gewerkt voor onze atleten. Na de lunch op naar een boswandeling, maar daar was niet Iedereen heel enthousiast over. Flexibel zoals de begeleiding was werd dit omgezet na wat vrije tijd in een spelletje met het schieten op de schietmuur. Natuurlijk ook weer voor de winnaar een prijs (worden er wel veel).

  18:00 uur steengrillen en bowlen dit was met recht weer een succes en nog meer winnaars (met nog een prijs). Na het grote succes richting zaal om aan onze talenten de voorspelling op te maken voor de 2seizoenshelft met hun team en de WK 2022 quiz te beginnen. In kleine groepjes werden alle voorspellingen gemaakt en uiteindelijk onderbouwd en gepresenteerd door elk groepshoofd. Hier viel de fantastische presentatie van Justin op, zou die dan toch echt talent hebben? Als afsluiting van deze dag de prijsuitreiking.  Vanaf 23:00 uur waren de spelers vrij. Als begeleiding geen idee wat de boy hebben gedaan zoals ouders wel eens willen zeggen wat in Mierlo is gebeurd blijft in Mierlo.

  page2image18203040 page2image18206160

  Dag 3

  9.00 uur beginnen met ontbijt waar niet heel veel animo voor was???? vervolgens om 10.30u (op geblesseerde spelers na) richting het trainingsveld, s avonds een vent s ochtends een vent. Na een lichte uitlooptraining de kamers opruimen en na de groepsfoto op weg naar huis. Al met al een fantastisch trainingskamp, heerlijk hotel met veel faciliteiten top verzorgd. Als laatste vooral extra dank aan Sander en Dennis voor het regelen echt top gedaan rest van de begeleiding heerlijk om zo met de boys bezig te zijn nu hopen dat we hiervan de vruchten gaan plukken In de tweede competitiehelft van dit voetbalseizoen

  Trainingskamp Westlandia JO16-1 en JO17-1
  Hotel Hup te Mierlo