• Uitnodiging voor cursus tot verenigingsscheidsrechter

7 sep 2022
  • Graag nodigen wij je uit voor de cursus Verenigingsscheidsrechter (lees deze uitnodiging goed door omdat er belangrijke informatie instaat). Ook heb ik als bijlage informatie meegestuurd over de opleiding zodat je weet wat de opleiding inhoudt.

De opleiding start op woensdag 21 september as. op de accommodatie van FC ’s Gravenzande, Koningin Julianaweg 154, 2691 GH ‘s-Gravenzande.

De cursusdata zijn:

21 september 2022

19 oktober 2022

9 november 2022

7 december 2022

Deze datums zijn onder voorbehoud en kunnen eventueel worden gewijzigd. De aanvangstijd is 19:00 – 22:00 uur. De docent is de heer Emil Wijler.

De cursus is een mix van bijeenkomsten, online opdrachten en stage wedstrijden. Bij deze cursus moeten alle lesbijeenkomsten gevolgd worden. Mocht je door omstandigheden een les moeten missen, neem dan z.s.m. met mij contact op zodat we in overleg met de docent gaan kijken naar een oplossing en het leveren van maatwerk. Je mag maximaal 1 les missen, de overige lessen zal je dan wel bij moeten wonen.

Tijdens de cursus wordt van en digitale leeromgeving (Dugout) gebruik gemaakt, log voor les 1 want hier zit namelijk een vooropdracht in, ook de overige opdrachten zal je in Dug Out moeten maken. Je ontvangt voor de start van les 1 automatisch een linkje van Dug Out, deze komt vaak in de spambox terecht dus controleer je spam/ongewenst mail. Mocht je de link niet hebben ontvangen van Dug Out, dan kan in je inloggen via: https://dugout.knvb.nl/my/

Om in te kunnen loggen, moet je beschikken over een KNVB-account (de inlogcodes zijn hetzelfde als van voetbal.nl of wedstrijdzakenapp). Het beste werkt het via Google Chrome.Heb je nog geen account, dan krijg je automatisch een optie te zien om te registreren. Mocht het niet lukken, geef dit tijdig aan zodat wij je zo snel mogelijk kunnen helpen om toegang tot het systeem te krijgen!

Tijdens de cursus fluit je vier wedstrijden (11 x 11) onder begeleiding. Wanneer een begeleider jouw wedstrijd bezoekt, is het jouw verantwoordelijkheid om zijn feedback in het reflectieformulier te verwerken en in Dugout (de digitale leeromgeving) te uploaden.

Om de cursus succesvol af te ronden moeten in ieder geval de 4 stagewedstrijden gefloten zijn, de zelfreflecties en opdrachten op tijd ingeleverd zijn. Wacht niet te lang met inleveren – geef de docent voldoende tijd om alle opdrachten na te kijken.  Om voor een diploma in aanmerking te komen moeten alle opdrachten worden uitgevoerd en door de docent als voldoende worden aangemerkt.

Mocht het voor wat voor reden dan ook niet mogelijk zijn om de 4 stagewedstrijden voor het einde van de cursus te fluiten, neem dan contact op met de docent zodat er samen naar een oplossing gezocht kan worden.

Tijdens de eerste opleidingsavond zal docent alle deelnemers met de digitale leeromgeving kennis laten maken.

Tijdens de opleidingsavonden graag het volgende meenemen:

- Goed schoeisel

- Sportkleding

- Schrijfblok en pen

Indien je onverwachts niet aan de cursus kunt deelnemen, verzoeken wij dit uiterlijk 14 werkdagen voor aanvang aan ons kenbaar te maken, Nicole Jacet via nicole.jacet@knvb.nl. Graag o.v.v. de cursus en locatie.