• Vacatures: Ervaren en onervaren sportverzorgers/hersteltrainers!

10 mei 2022
  • Westlandia gaat het verzorgingsteam wijzigen en uitbreiden. We zijn op zoek naar een ervaren sportverzorger/hersteltrainer voor de A-selectie. Deze verzorger is bij de trainingsavonden en de wedstrijden aanwezig en werkt nauw samen met de fysiotherapeut en zorgt voor een optimale fitheid van de selectie. Daarnaast zoeken we gediplomeerde sportverzorgers. Zij kunnen actief zijn op een trainingsavond en/of actief bij de begeleiding van wedstrijden van verschillende selectieteams.
    Daarnaast zijn we ook op zoek naar aspirant sportverzorgers. Heb je geen opleiding maar wel interesse om deel uit te maken van dit verzorgingsteam, meld je dan bij ons aan. De invulling van deze rol van aspirant sportverzorger is nieuw en we nodigen daarom vooral mensen uit die al binding hebben met de club. Fysiotherapiepraktijk Hofland-Van Geest verzorgt deze opleiding. In drie avonden krijg je een introductie in sportmassage, tapen en bandageren en een terugkomavond. Met deze opgedane kennis, ga je meelopen met een ervaren verzorger om zodoende een nuttige bijdrage te kunnen leveren aan de fitheid van Westlandia. Na het afronden van de opleiding wordt met de cursist besproken hoe je de opgedane kennis het liefst wilt inzetten. Dit kan op diverse manieren zoals de vaste begeleiding van een team, meelopen met ervaren verzorgers op een vaste avond of deelnemen in een invalpoule van aspirant verzorgers.

Heb je interesse of wil je wat meer informatie hierover, mail dan naar info@hoflandvangeest.nl ter attentie van Arthur Hofland.