• Van der Valk X Westlandia - 'Wat doet Van der Valk'?

  19 feb 2021
 • Wat gebeurt er eigenlijk in de grote hallen bij Van der Valk aan de Zwartendijk in Monster en in de recent geopende locatie in Den Hoorn? Van der Valk Systemen is met Van der Valk Horti Systems al meerdere decennia een begrip in de glastuinbouw, Van der Valk is het enige gespecialiseerde bedrijf dat zich vollédig heeft toegespitst op de ontwikkeling en productie van luchtmechaniek en schermmaterialen.
  Daarnaast zijn ze 13 jaar geleden gestart met de ontwikkeling en productie van montagesystemen voor zonnepanelen, inmiddels is Van der Valk Solar Systems een grote Nederlandse speler in deze markt en ze timmeren hard aan de weg om ook in andere Europese landen hun positie te vergroten. In beide sectoren zet Van der Valk vol in op duurzaamheid!

  Er zijn heel wat werknemers bij Van der Valk die Westlandia een warm hart toe dragen, van jeugdtrainers, fanatieke supporters tot vrijwilligers die wekelijks op de club te vinden zijn. ''Westlandia is een warme sociale vereniging waar mensen met veel plezier naartoe komen, maar daarnaast hebben ze ook een hoog ambitieniveau.. Binnen Van der Valk Systemen willen we ook dat collega's hier met plezier naartoe komen, dat ze een prettige werkomgeving hebben, maar daarnaast willen we ook een topprestatie leveren. Binnen ons bedrijf bewijzen we dat dit mogelijk is’’ Aldus Arno van Deursen.

  De Businessclub van Westlandia is blij met en trots op zo’n mooie hoofdsponsor, die Westlandia al meer dan 30 jaar trouw is!
  Kijk voor meer informatie op de website van Van der Valk Systemen.

  In onderstaande video vertelt Arno van Deursen over Van der Valk Systemen: