• Verslag Rijk Zwaan toernooi JO9 en JO11

  12 sep 2023
 • Het Rijk Zwaan toernooi op Westlandia!

  Wat was het warm, Maar wat een mooie wedstrijden!

  Afgelopen zondag 10 september was Sportpark de Hoge Bomen het toneel van het jaarlijkse JO9 en JO11 toernooi voor selectieteams.
  Met een deelnemersveld dat bestond uit 8 JO9 en 9 JO11 teams, werd er op klokslag 9:30 uur afgetrapt voor de eerste poulewedstrijden. Waarbij de ochtend nog aangenaam begon liepen de temperaturen in de loop van de ochtend steeds verder op. Dit deerde de spelers overigens niet. En met een drinkpauze tijdens de wedstrijden werden alle poulewedstrijden en de daaropvolgende finalerondes met kwalitatief hoogstaand voetbal afgewerkt. Ook de jeugdspelers van Westlandia die de JO11 hebben begeleid zijn niet bezweken onder de hitte, en hebben de heren goed geholpen. Superknap gedaan jongens en meiden! De grote finale bij de JO9 werd uiteindelijk gespeeld door de teams van VV Capelle en HBS.
  Na een mooie finalewedstrijd stapte de VV Capelle selectie als winnaar het veld af.
  Bij de JO11 waren het de teams van JVOZ 11-2 en Quick die de grote finale mochten spelen. Met een 4-1 overwinning kroonde het team van JVOZ zich als winnaar van het JO11 toernooi.

  Wij bedanken graag alle teams, begeleiders en supporters voor hun aanwezigheid en mooie wedstrijden. Veel dank aan alle vrijwilligers van Westlandia voor jullie inzet. En een speciaal dankwoord aan onze sponsor Rijk Zwaan. Graag zien we jullie in 2024 terug voor weer een volgende editie van dit toernooi. In 2024 zullen we overigens ook de JO10 selectieteams de gelegenheid bieden om samen met de JO9 en JO11 op dezelfde dag een toernooi te spelen. Over de precisie datum wanneer dit toernooi plaatsvindt informeren wij jullie later.

  Mocht je alle uitslagen en ranglijsten nog eens willen bekijken kan dit door te klikken op deze link: 

  https://www.tournify.nl/live/westlandia2023jo9jo11