• Vertrouwde gezichten bij selecties JO8 en JO11

27 mrt 2021
  • Nadat we vorige week Wesley Bierens als kersverse jeugdtrainer van JO10 en JO12 hebben voorgesteld is het nu de beurt aan twee bekenden gezichten binnen onze jeugdafdeling.

Allereerst clubman Gerard Mulder. We zijn heel blij dat Gerard het komende seizoen weer terugkeert in zijn rol als hoofdtrainer van onze JO8 selectie. Met zijn befaamde techniektrainingen, ervaring en enthousiasme gaat Gerard onze jongste talenten het komende seizoen ongetwijfeld veel leren.

Inmiddels ook vertrouwd is het gezicht van Cees van der Loos. Nadat Cees twee seizoen geleden overkwam van Monster was hij hoofdtrainer van onze JO10 en daarna de JO11 selectie.
    Nu Cees deze lichting twee seizoenen onder zijn hoede heeft gehad, krijgt hij komend seizoen met de selectie van JO11 een nieuwe groep onder zich, succes heren!

#Westlandia #Westlandiajeugd #Jeugdopleiding #ingnederland