• Voetbalschool begint weer op zondag 16 mei!

8 mei 2021
  • Wat een lekker begin hebben we gehad bij de Voetbalschool. De samenwerking met
    Football Academy X van onze techniektrainer Paul Jansen is ons uitstekend bevallen.

Op de laatste dag werd nog de dribbeltest afgenomen onder toeziend oog van oud Westlandia jeugdspeelsters, Jill van den Ende(speelt nu bij ADO en het Nederlands team) en Micky Mooiman (speelt nu bij Feyenoord).  Wat zou het voor ons een eer zijn als zij vaker bij ons kunnen komen.

Gezien het enthousiasme van de spelers en de trainers zijn we tot de conclusie gekomen dat we wel een vervolg dienen te geven aan deze eerste serie van trainingen.
    We starten dus snel een tweede serie voordat de grote vakantie begint.
    Voor wie?
    Iedereen in de leeftijd van 7 en 14 jaar ( Teams jo8 tot en met jo14)

Welke data?
    Op de zondagen 16 mei 2021, 30 mei 2021, 6 juni 2021, 13 juni 2021, 20 juni 2021, 27 juni 2021 & 4 juli 2021

Wat zijn de tijden?
    Tijden groep 1: 09:15 uur tot 10:30 uur
    Tijden groep 2: 10:45 uur tot 12:00 uur

Hoe weet ik in welke groep ik ben ingedeeld?
    De groepen worden ingedeeld aan de hand van het aantal aanmeldingen en de leeftijden van de
    deelnemers, één week voordat de trainingen starten( dus 9 mei 2021).
    De indelingen zullen plaatsvinden aan de hand van het aantal aanmeldingen.

Waar wordt specifiek op getraind?
    De methodiek van Coervercoaching hanteren we in vele oefenvormen. We werken met kleine groepjes, zodat je heel veel balcontacten hebt. We richten ons op de totale balbeheersing, balaanname en tweebenigheid.  Tevens wordt veel aandacht besteed aan de handelingssnelheid en reactiesnelheid. Dit alles vindt plaats aan de hand van unieke trainingsmaterialen die ook bij Betaald Voetbal Organisaties worden gebruikt, deze verhogen het spelplezier en de beleving.

Tot wanneer kan ik mij aanmelden?
    Geef je snel op, uiterlijk voor 9 mei 2021( = moederdag)!! We zullen wat meer gaan promoten buiten Westlandia zodat we nog meer spelers van buiten Westlandia zullen krijgen.

Aanmelden kan via de volgende link:

Wat zijn de kosten?
    De kosten bedragen €110,- voor 7 techniektrainingen

De kosten zullen net als vorige keer via Clubcollect geind gaan worden. Hiertoe krijg je, binnen een week na aanmelding, via Clubcollect een mail toegezonden met de betaalinstructies.

Tijdens de afgelopen trainingen hebben we een aantal testen uitgevoerd die binnen Football Academy X zijn uitgevonden. Deze uitdagende testen, The X-zone, X-battle en X- Knock Out, zullen altijd blijven bestaan en in de loop der jaren zullen de records waarschijnlijk worden aangescherpt. Opvallend is dat de meiden het meer dan uitstekend doen. We willen dus graag nog meer meiden bij de trainingen.
    Wie durft de uitdaging van deze testen aan te gaan?

Uiteraard gaan we proberen om ook enkele spelers van de zondagselectie deze testen te laten ondergaan.
    De huidige top 5 van de verschillende testen.

The  X- zone

(dribbeltest)

Groep 1 (jo8 t/m jo 10)

Groep 2  (jo11 t/m jo 14)