• Voorbereiding zondagselectie op start competitie in de 4e divisie

10 aug 2022
  • De zondagselectie is al weer een paar weken in training en speelde inmiddels 4 oefenwedstrijden. Trainer Cesco Agterberg heeft met zijn staf al 29 selectiespelers van de zondag en O21 in actie gezien.

Na de moeizame opening tegen het Westlands elftal, troffen zijn mannen 3 teams uit de 2e divisie. Op papier natuurlijk erg sterke tegenstanders voor zijn vernieuwde groep. Mooi om te zien dat er verdienstelijke resultaten met leuk voetbal werden behaald:

• Westlandia - Westlands elftal 3-4 (goals Jeremy van Uunen, Dinand Kuhn en Eloge Kangi)
    • Westlandia - Quick Boys  1-2 (goal Nino van Schie)
    • Westlandia - Excelsior M. 2-2 (goals Hidde v.d. Arend en Sergi Roeleveld)
    • Scheveningen - Westlandia 2-2 (goals Jeremy van Uunen en Sergi Roeleveld). In deze wedstrijd behaalde aanvoerder Desley Bransen zijn 150e cap. Van de huidige groep heeft alleen Mark v.d. Zalm vaker in het vlaggenschip gespeeld (153x)
    • BVCB - Westlandia 1-4 (goals Mark v.d. Zalm, Zion Valllies, Ouanis Kellouh en Aaron Bashir)
    • Westlandia - TAC'90 6-0 (Hidde v.d. Arend 3x, Delsey Bransen 2x en Peter Cedena)

Fr@

Op de foto de 2 (toen nog jeugdige) sterkhouders van zondag 1