• Voorbeschouwing weekend 27-28 november 2021

24 nov 2021
  • Met een dreigende harde lockdown kan het dit weekend zo maar de laatste speelronde van dit kalenderjaar worden. Vooralsnog gaan we uit van het positieve en daarom ook weer de wekelijkse voorbeschouwing.

Zaterdag 1 heeft een vrij weekend. Voor de andere selectieteams bij de senioren staan (nog) wel competitiewedstrijden op het programma.

28 november 14:00 (10e) JOS Watergraafsmeer (13-16 (+1))(17e) Westlandia (12-10 (-5): AFGELAST

De afgelaste wedstrijd tegen DEM zorgde voor een vrij weekend. De selectie heeft dus 2 weken de tijd gehad om te herstellen van Corona, blessures en/of andere ongemakken. Nu moeten de mannen van trainer Cesco Agterberg er staan in een 6 puntenwedstrijd. Het verschil met de Amsterdammers is immers maar 3 verliespunten. JOS/W. liet afgelopen zondag bij Blauw-Geel in Veghel geen beste indruk achter en men zal zich zeker in eigen huis willen revancheren.
    De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Bouw. Hij floot overigens ook vorig seizoen (oktober) deze wedstrijd en toen verloren we met 2-1. Het was ook de laatste wedstrijd van seizoen 2020-2021

Dinsdag 30 november 20:00 uur stond er nog een oefenwedstrijd op het programma. Zo. 1 zou op bezoek bij hoofdklasser HBS. Na 17:00 uur zijn vanaf 28 november dergelijke wedstrijden niet meer toegestaan.

27 november 13:00 (2e) Westlandia 2 (8-15 +5) - (5) FC 's-Gravenzande 3 (7-13 (+1)

Het team van trainer Hans Kruk staat op een keurige 2e plaats in deze 1e klasse Door een aantal uitgestelde wedstrijden geeft de stand echter een vertekend beeld. Op basis van verliespunten staan we 2 plaatsen lager. Daar kan komende zaterdag verandering in komen, want de directe concurrent uit 's-Gravenzande komt op bezoek.

27 november 14:30 (6e) Westlandia 3 (6-9 (+12)) - (5e) FC 's-Gravenzande 5 (6-10 (+4))

Bij koploper KMD kon het team van trainer Wim Lentz afgelopen zaterdag geen potten breken (1-4). In de derby tegen de FC zal door beide teams gestreden worden voor een betere klassering in het linkerrijtje

27 november 12:00 (2e) Excelsior M O21 (10-24 (+9)) - Westlandia O21 (10-13 (-9))

Afgelopen zaterdag tegen koploper SC Cambuur stond er bij rust 0-1 op het scorebord. Dat het in de 2e helft zo fout kon gaan voor de mannen van Ivan Divkovic en zijn staf, was toen nog niet te voorzien. Mede door 6 goals van 3 invallers werd de eindstand 9-0 in het voordeel van de Friezen.

Komende zaterdag wacht weer een loodzware opdracht en nu in Maassluis. De tricolores zijn met afstand het beste amateurteam in deze 4e divisie en zullen zeker in de race willen blijven voor promotie.

Fr@