• Voorbeschouwing Westlandia -Vitesse D. (Aftrap al om 14:30 uur !!)

  25 mei 2023
 • Westlandia za. 1 speelt komende zaterdag vanaf 14:30 uur de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Op sportpark de Hoge Bomen is nr. 6 Vitesse D. te gast.. De bond heeft de heer Wieman aangesteld om deze wedstrijd in goede banen te leiden. 

  Net als vorig jaar moet Vitesse D. nog vol aan de bak om een plaats in de nacompetitie met de 1e klassers te bereiken. Na de verrassende thuisnederlaag tegen Wilhelmus (0-4) hebben de Delftenaren het niet meer in eigen hand. De club moet zelf winnen in Naaldwijk en Berkel moet thuis punten verspelen tegen het CWO (p/D-wedstrijden). Bij een nederlaag van Berkel en winst van Westlandia is overigens de vervangende periode voor de mannen van Theo Verbeek. Dat we die van de KNVB dan niet mogen verzilveren met promotiewedstrijden, is natuurlijk super frustrerend, maar al lange tijd bekend. 

  In de heenwedstrijd speelde Westlandia zeker in de 1e helft een goede pot voetbal in Delft. Een ongelukkige actie in de 16, met een benutte strafschop tot gevolg, zorgde in de 2e helft voor een kentering van het duel. Het werd uiteindelijk 2-0 voor Vitesse D.

  Rond de klok van half 5 zullen we weten of Westlandia minimaal 5e in de 2e klasse E is gebleven en/of een verdiende prijs is misgelopen.

  Balsponsor is phalaenopsiskweker Levoplant uit Honselersdijk

  ----

  Het 2e team gaat zaterdag vanaf 12:00 uur bij Quick Boys proberen een ticket voor P/d-wedstrijden veilig te stellen. Bij winst tegen de nr. 13 is de kans groot, dat de groen-witten als vervangende periodekampioen nog promotiewedstrijden gaan spelen. Bij puntverlies op Nieuw-Zuid, zijn er ook kansen op het toetje, maar dan heb je daar feitelijk niks te zoeken......

  Vrijdag 2 juni speelt zaterdag 2 ook nog thuis de BEKERFINALE tegen Forum Sport. Die wedstrijd begint om 19:30 uur

  ----

  Voor Westlandia O21 en O18 zit de competitie er al weer op. Voor onderstaande selectieteams staat komende zaterdag de laatste uitwedstrijd op het programma:

   

  • 12:30 uur Willem II - Westlandia O17
  • 13:00 uur TOGB - Westlandia O16
  • 13:00 uur WSV Apeldoorn - Westlandia O15

   

  Complete programma staat HIER

   

  Fr@