• Voorlopige teamindeling jeugd Westlandia seizoen '20-'21

1 jul 2020
  • De afgelopen tijd zijn de Jeugdcommissie en TC Jeugd druk bezig geweest om de jeugdteams voor komend seizoen in te delen. Via deze link zie je de voorlopige teamindeling voor het komende voetbalseizoen.

Voorlopig, aangezien er altijd omstandigheden zijn die er voor kunnen zorgen dat er nog enkele aanpassingen kunnen plaatsvinden.

Het teamindelingsproces hebben wij reeds beschreven in het nieuwsbericht van 12 mei: https://www.rkvv-westlandia.nl/indeling-jeugdteams-seizoen-20-21/

Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met de wedstrijdsecretaris van de betreffende klasse. Op deze pagina kun je de wedstrijdsecretaris vinden van de klasse waar jouw zoon of dochter in gaat voetballen:

Graag zien wij jullie weer op het sportpark in augustus. De eigen teamtrainingen voor de breedte teams kunnen starten op maandag 24 augustus! De centrale Westlandia training voor de jeugd tot en met de JO12 klasse start in de eerste schoolweek op woensdag 2 september 2020!

Wij wensen iedereen een hele fijne zomer toe!

De Jeugdcommissie