• Vrijwilligers in het zonnetje

  25 dec 2019
 • Vrijdag 20 december zette het bestuur van Westlandia haar dagelijkse vrijwilligers in het zonnetje.

  Om 10.00 uur werden zij genodigd om een bakkie te doen met een stukje bakkers-kerstkrans, wat een gezellig onderonsje werd met plm. 20 à 25 man.

  Na de koffie werd iedereen van een hapje en een drankje voorzien en werd er geproost op een geweldig voorbij jaar en op het volgende jaar.

  Na de toast kreeg voorzitter Ton van Marrewijk, die namens het bestuur aanwezig was, het woord, hij bedankte allen die elke dag weer ’s morgens enkele uren bezig zijn om Westlandia te laten “blinken”.

  Het gebouw, de Balleringhal, alle velden, de kantine, de was enz. worden elke dag spic en span verzorgd en waar nodig opgeknapt zo meldde hij.

  Hij was trots op de groep vrijwilligers en bedankte hen voor hun inzet, terloops zei hij ook nog dat iedereen zijn contract verlengd kreeg, met bij voorbaat dank voor de inzet in het nieuwe jaar.

  Hij besloot met de wens, dat hij hoopt dat alle leden het komende jaar dankbaar zullen zijn met zo een mooie groep WERKERS.

  De groep wenste het bestuur alle goeds en elkaar fijne Kerstdagen en een sportief sterk 2020, zij gingen met dank naar huis met een mooi cadeau van het bestuur.

  Ton Ballering