• Wedstrijdverslag JO8-1 VTT toernooi

  10 sep 2019
 • Datum: 08-09-2019
  Uitslag: 4e plaats

  Voetbal talenten toernooi JO8-1

  Zondagmorgen mochten de talenten van JO8-1 weer vroeg uit de veren. Een rustig ontbijtje op zondagmorgen had plaatsgemaakt voor een ritje naar Zoetermeer! Iedereen was op tijd, logisch natuurlijk want de talentjes waren klaar voor Voetbal talenten toernooi!! 

  De opening was gezellig, samen met de JO9 en JO10 van Westlandia stond JO8 trots mee te zingen met het Wilhelmus. De kinderen kregen ook te horen dat er ook een Fairplay prijs te verdienen was. Die beker was supermooi…de talentjes konden niet meer wachten om te beginnen!!! 

  De poule van JO8 bestond uit vijf teams, wat vier wedstrijden betekende! De eerste wedstrijd tegen Nootdorp was even wennen, de uitslag was dan ook een 5-0 verlies. Door goed verdedigingswerk van Fleur en Bas bleef de schade enigszins beperkt. Het was dus even wennen, achteraf werd duidelijk dat Nootdorp het toernooi ook zou winnen. 

  De volgende wedstrijd was tegen Zestienhoven. Al heel snel stond er een 2-0 achterstand op het scoreboard. Maar toen kwam Noah op links 2x goed door en BOEM 2-2. Westlandia kwam los, Jaro en Ferris zette de lijnen goed uit. Bram kon door dit goede werk 4 doelpunten maken. Uitslag 9-2 winst.  

  De derde wedstrijd werd verloren, hier had Westlandia zeker kunnen winnen!! Jammer, maar Finn Slikkeveer zorgde nog wel even voor het welverdiende doelpuntje.  

  De talenten waren moe gestreden, na een lange dag nog 1 wedstrijd…het begin zag er nog goed uit met 2 doelpunten van Finn van Schie, maar uiteindelijk was Westlandia moe gestreden en moest het ook hier haar meerdere erkennen.

  De prijsuitreiking…een vierde plaats en….de Fairplay cup gewonnen!!! Dit kon ook niet anders, de JO8 is een super sportief en gezellig elftal!! Super goed gedaan jongens!! 

  Dat betekent dat deze talenten door zijn naar het Nederlands Kampioenschap.