• Wesley Bierens nieuwe jeugdtrainer JO10 en JO12 selectie

    20 mrt 2021
  • Ondanks het feit dat er geen competitie gespeeld wordt op ons sportpark, is er de laatste tijd hard gewerkt om invulling te geven aan de trainersstaf van de jeugdselecties voor het komende seizoen. We kunnen dan ook melden dat dit is gelukt, met oude bekenden maar ook nieuwe gezichten. De komende weken willen we onze jeugdselectietrainers aan jullie voorstellen.

    Te beginnen met Wesley Bierens. Wesley is weliswaar nieuw binnen onze trainersstaf, maar is voor veel spelers uit onze jeugd een bekend gezicht. Wesley is momenteel assistent-trainer van JO9 bij ADO Den Haag en techniektrainer bij voetbalschool Kick. Komend seizoen gaat Wesley een belangrijke rol spelen binnen onze jeugdopleiding. Hij zal namelijk verantwoordelijk zijn voor zowel de selecties van JO10 en JO12 en daarnaast een aantal techniektrainingen gaan verzorgen.
    We zijn erg blij met de aanstelling van Wesley en hebben met hem een enthousiaste en talentvolle trainer aan boord die onze talenten verder kan helpen in hun ontwikkeling.
    Vandaag heette Hoofd Opleiding Stefan Alberts Wesley officieel welkom bij onze mooie club, welkom Wesley!