• Wesley Goeman verlengt zijn contract met één seizoen! (Interview)

  13 mrt 2021
 • Afgelopen week kwam er opnieuw witte rook uit de schoorsteen bij Westlandia, Wesley Goeman heeft voor één seizoen bijgetekend tot de zomer van 2022.
  Goeman kwam afgelopen zomer naar Westlandia en heeft daardoor slechts enkele maanden kunnen voetballen in het groen-wit, hij kijkt net als alle andere spelers uit naar het moment dat er weer wedstrijden gespeeld mogen worden.


  Zondag 1 traint inmiddels weer 3x per week, het belangrijkste voor de selectie is nu om fit te blijven. We vroegen Goeman al voorzichtig naar de doelstellingen en zijn rol voor het aankomende seizoen: “Ik vind dat ik samen met de andere ervaren spelers een belangrijke rol heb om de jongere spelers in de selectie te coachen en te begeleiden, om zo samen het team beter te maken.”

  Naast de doelstellingen op het veld wil Goeman zich ook gaan ontwikkelen als trainer, hij gaat volgend seizoen starten met een trainerscursus op Westlandia. Hij hoopt over een aantal jaar een eigen team te kunnen trainen!

  Voorlopig ligt de focus van Goeman nog op zijn carrière als speler en we kunnen in ieder geval tot de zomer van 2022 genieten van Goeman op De Hoge Bomen! En daar zijn we uiteraard blij mee!

  Bekijk hieronder het interview wat we afgelopen zondag met Wesley Goeman hebben gedaan: