• Westlandia 100 jaar

  14 nov 2022
 • Wát een fantastische week hebben we achter de rug. We begonnen de week op een zonovergoten sportpark in gezelschap van vele leden en twee zwart-wit gevlekte viervoeters bij het schijt-je-rijk event. De koeien zorgden voor hilarische momenten en prachtige prijzen voor een aantal van de leden/sponsoren die een kavel hadden gekocht. Op het festivalplein bleef het tot in de late uurtjes een groot feest. Gedurende de week werd er geklaverjast, hebben de vrouwen een hilarische avond beleefd tijdens de vrouwenbingo en werd er fanatiek gevoetbald op het sportpark tijdens de Ajax jeugdclinic, Walking football- en het 7x7 toernooi.

  De vrijwilligers stapten gezamenlijk op de fiets voor de jaarlijkse fietstocht en de sponsoren werden op het festivalplein ontvangen met een mooi verhaal van Jack van Gelder. Op vrijdagavond wisten de Quizbrothers het fanatisme naar boven te halen bij de echte quizliefhebbers tijdens de pubquiz. Tot slot werd op zaterdag in stijl afgesloten met een actieve sportdag voor de jeugd, het Soccer Rocker Toernooi voor de volwassenen in de middag en een fantastisch feest tijdens de derde helft.

  Kortom, een prachtige week om op terug te kijken! Benieuwd naar de foto’s? 
  Ga naar https://westcountrymedia.pixieset.com/jubileumweek100jaarwestlandia/

  Fotografie met dank aan: Mabel Böhms / West Country Media.

  Wat staat er nog meer op de planning?
  Het jubileumfeest is nog niet voorbij. Op vrijdag 14 oktober wordt er namelijk nog een Westlandia reünie georganiseerd voor alle leden van 50+. Meer informatie volgt via de social media kanalen en de website. Op maandag 14 november bestaat Westlandia officieel 100 jaar en daarom vieren we op zaterdag 12 november nog een groots jubileumfeest. Hiervoor wordt de hal op het sportpark omgebouwd tot een prachtige feestzaal. Vrijdag 11 november gebruiken we de hal alvast voor een Pubquiz XXL.

  Stonden deze data nog niet in je agenda? Doe dit dan alsnog en houdt de social mediakanalen en website de komende tijd in de gaten.

  Wij genieten nog even verder na van afgelopen week en zien je graag in oktober en november om het 100 jarig bestaan van onze club nogmaals met elkaar te vieren.

  Met feestelijke groet, 
  Jubileumcommissie Westlandia 100 jaar