• Westlandia heeft iets nieuws, een super leuke 'Clubhanddoeken actie'!

Het zijn momenteel bijzondere tijden voor iedereen, ook voor onze club zijn het logischerwijs zware maanden. Met deze actie bieden we jou de mogelijkheid om een prachtige handdoek aan te schaffen, geheel in stijl van onze club en daarmee ook direct de club te steunen, want van iedere verkochte handdoek gaat direct €5,- naar Westlandia!
    Handig voor in je voetbaltas, het zwembad of het strand of gewoon om te hebben als een collectors item van onze eigen club.

Hoe gaat het in zijn werk?
    - Ga naar de website https://www.myclubstore.eu/clubs/westlandia/
    - Bestel hier de handdoek(en) en ga naar de betaalpagina.
    - Reken hier de bestelde handdoek(en) af, waarna ze in productie gaan.
    - Alle bestelde handdoeken worden ca. 3 weken na sluiting van de shop afgeleverd bij de club. We zullen tegen die tijd verdere informatie geven over hoe en wanneer de bestellingen opgehaald kunnen worden.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Irma van Marrewijk via mail irma@irma-mode.nl of 06-22245589.

Samen sterk, samen komen we hier doorheen en hopelijk weer snel tot op het veld of langs de lijn!