• Westlandia haalt Noah Abid binnen!

13 mei 2024
  • Noah (24) komt over van competitiegenoot HBS. De technisch vaardige aanvallende middenvelder, die ook in de aanval kan spelen, wordt toegevoegd aan de zondagselectie.

Noah begin zijn voetbalcarrière bij Germinal Beerschot en speelde vervolgens bij grote clubs als Manchester City, Vitesse, Ajax en Almere City. Bij Ajax o19 werd hij landskampioen en maakte met jong Ajax z’n debuut in de KKD competitie. In deze periode werd Noah ook geselecteerd voor het nationale team van Tunesië.

Door de Corona pandemie raakte Noah clubloos, waarna onze hoofdjeugdopleiding Pieter Jongmans hem bij Die Hage onder zijn hoede nam. Na 2 jaar besloot Noah het weer hogerop te proberen.

Noah is blij om de stap naar Westlandia te maken, de creatieve speler heeft als doelstelling het Westlandse publiek vermaken en prijzen winnen.

Westlandia wenst Noah veel succes toe!