• Westlandia hanteert gedragsregels jeugdscouting

    16 jul 2019
  • FC ‘s-Gravenzande liet middels een persbericht weten not amused te zijn door het eenzijdige opzeggen van de afspraken van Westlandia-kant inzake de jeugdscouting. Jeugdvoorzitter Ton van Marrewijk (foto) bevestigt namens het bestuur van zijn club dat Westlandia de onderlinge afspraak wil beëindigen.

    Van Marrewijk: ,,In de afgelopen jaren heeft de KNVB de gedragsregels omtrent jeugdscouting verder aangescherpt en voor iedereen duidelijk gemaakt. Westlandia hanteert deze gedragsregels strikt. Hiermee zijn in de afgelopen jaren goede ervaringen opgedaan met de andere verenigingen in de regio."

    Relatie

    ,,Wij hechten aan een goede relatie met FC ’s-Gravenzande als ook met de andere regioclubs", gaat Van Marrewijk verder. ,,Echter door de duidelijke regels vanuit de KNVB zijn er voor Westlandia geen redenen meer aanwezig om aanvullende en afwijkende afspraken met verenigingen te hebben. Het klopt dus, dat wij het bestuur van FC ’s-Gravenzande hebben aangegeven de onderlinge afspraak daterend uit 2012 te willen beëindigen."