• Westlandia is opzoek naar ambitieuze jeugdtrainers en coaches

16 feb 2021
  • Wil jij trainer/coach worden bij de nummer 6 van beste jeugdopleiding van amateurclubs van Nederland, regionale jeugdvoetbalopleiding én partnerclub van Ajax?

RKVV Westlandia is met ingang van komend seizoen op zoek naar enthousiaste en ambitieuze trainer/coaches voor onder- en bovenbouw.
    Niet voor niets staat onze opleiding op plek 6 van beste jeugdopleidingen van Nederland. Binnen de jeugdopleiding van Westlandia zijn wij namelijk niet alleen continue bezig met het beter maken van spelers maar ook van onze jeugdtrainers. Voor het komende seizoen 2021/2022 zijn wij op zoek naar uitbreiding van onze huidige trainersstaf binnen de onderbouw en bovenbouw. Wij zijn concreet op zoek naar een trainer/ coach voor de selecties O17, O13, O12, en O10.

Wat bieden wij jou?
    - Je wordt onderdeel van een team selectietrainers dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor de hele jeugdopleiding;

- Intensief werken met de beste jeugdspelers uit de regio;

- Een stimulerende werkomgeving waarin trainers elkaar uitdagen om beter te worden, via thema-avonden/ workshops/ praktijktrainingen;

- Volop aandacht voor persoonlijke ontwikkeling als trainer via begeleiding van verschillende TCI/UEFA A coaches;

- Ondersteuning van verschillende techniektrainers en assistenten;

- Volop doorgroeimogelijkheden binnen de club d.m.v. een persoonlijk ontwikkelingsplan waarbij je wordt begeleid en gecoacht door onze HO;

- Als partnerclub van Ajax kan je profiteren van de voordelen hiervan zoals webinars en, bij gebleken geschiktheid, deelname aan stages bij Ajax;

- Maximale faciliteiten op gebied van kleding en materialen;

- Marktconform salaris.

Wat verwachten wij van jou?

- Je bent een ambitieuze voetbalgek die graag wil doorgroeien binnen onze vereniging.

- Je coacht op zaterdag je eigen team en geeft op 3 avonden training.

- Gestructureerd spelers en teams ontwikkelen zit in je voetbal DNA.

- Je bent een teamspeler die soepel communiceert met je collega’s, je staf, ouders, technische commissie en HO.

Enthousiast geworden en wil jij je ambities verwezenlijken? Wij zien je reactie graag tegemoet. Dit kan per email via: stefanalberts75@gmail.com of via WhatsApp/telefoon: 06-48422436

Stefan Alberts
Hoofd Opleiding RKVV Westlandia