• Westlandia is weer een stap dichter bij een duurzame toekomst!

19 nov 2020
  • Afgelopen dagen is het eerste deel van de totaal 450 zonnepanelen geplaatst op de daken van de kantine en kleedkamers. Met dit ambitieuze project gaan we de komende jaren heel veel energiekosten besparen! Naast de subsidies en een kostenbesparing door de inzet van vrijwilligers bij de realisatie blijft er echter nog een tekort over.

Daarvoor is er vanuit de vereniging een actie opgezet waarbij de panelen gesponsord kunnen worden! Iedereen (particulier, bedrijf, team) kan één of meerdere panelen sponsoren en de club dus steunen. Voor 150 euro per paneel kan dat en hierbij geldt dat jij of je team (per paneel) een Westlandia-pas krijgt met een tegoed van 50 euro om in de kantine te besteden.

Lees alles over deze actie en de panelen op de website: www.rkvv-westlandia.nl/zonnepanelen
    Grote dank aan: Leverancier en installateur SolarBox uit Den Hoorn. Van der Valk Solar Sytems - bevestigingsmateriaal. En uiteraard alle vrijwilligers van Westlandia die met veel energie de handen uit de mouwen steken om SolarBox te helpen en voor de vereniging weer kosten te besparen.

Bekijk hieronder een korte video van het plaatsen van de panalen!