• Westlandia JO18 op trainingskamp naar Benidorm

13 jan 2023
  • Aankomst zaterdagmorgen 7 januari, in de middag hadden we gelijk een drieluik wedstrijd waarbij we 1e helft tegen de senioren van VV Erix ( 5-0 ) en 2e helft tegen Daarlerveen 1 (1-1) speelde. Na de wedstrijd vrije tijd en diner, s’ avonds belande we in de Old Dutch voor een gezellig avondje. De volgende morgen speelde we voetvolley op het strand waarbij diege die te laat bij het ontbijt waren een duik moesten nemen, s’middags hebben we een serieus padel toernooi gespeeld. s’avonds na het diner hebben we een sportcafé opgezocht en Spaans voetbal gekeken. Op maandagmorgen stond er al vroeg een training op de planning en s’middags hebben we een onderlinge wedstrijd gespeeld. s’avonds hebben we het trainingskamp afgesloten in een pizzeria en nog een drankje in de bar van het Hotel. De volgende morgen moesten we al weer vroeg naar het vliegveld en waren we s’middags uitgeblust weer thuis van een geslaagd trainingskamp en wacht komende zaterdag de uitwedstrijd tegen MVV Maastricht.

Jack Poot