• Westlandia O23-1 gaat weer de strijd aan om de koppositie in de 1ste divisiešŸ¤©

14 mrt 2024
  • Zaterdag 16 maart om 12:30, kan het team van Chris van Dam de koppositie van de 1e divisie verstevigen!

De O23-1 neemt het op tegen de nummer 2 van de competitie, Katwijk O23-1. Die momenteel hetzelfde aantal punten hebben, Westlandia heeft wel nog een wedstrijd in te halen.
    Het doelsaldo van Katwijk is momenteel wel aan de betere kant maar ook hier kan zaterdag verandering in komen.

De eerste 5 wedstrijden van deze competitie werden allemaal gewonnen door Westlandia O23-1.

Kunnen zij de wedstrijd tegen Katwijk O23-1 ook omzetten naar een overwinning?

Ben jij er zaterdag bij om de Westlandia O23-1 richting de overwinning te juichen? Deze kraker wil je niet missen, tot zaterdag!