• Westlandia ontvangt koploper CWO

  5 okt 2022
 • Westlandia za. 1 komt 8 oktober vanaf 15:00 uur in actie tegen CWO. Deze wedstrijd in de 2e klasse E staat onder leiding van de heer Vogelzang.

  Afgelopen ronde speelden de groen-witten een goede wedstrijd bij HVC'10. Al kort na rust stonden de mannen van trainers Theo Verbeek, Rob Klop en manusje van alles Brendan v.d. Berg, met 3-1 voor (Tim v.d. Voort 2x en Stefan Bron). Helaas kon scheidsrechter Albert Jong in de 64e minuut niet meer verder. Een vervangende arbiter met de juiste licentie kon niet op tijd gevonden worden en uitspelen was niet meer mogelijk. De wedstrijd zal nu op dinsdagvaond 18 oktober a.s. om 20:00 uur worden vervolgd. 

  CWO is deze competitie met 2 overwinningen prima gestart. Opvallende naam in de selectie van trainer Jeff Stans is Adnan Bajic. De technisch begaafde speler stapte in de zomer binnen Vlaardingen over van Zwaluwen naar CWO. Hij scoorde in de openingswedstrijd bij Concordia 2 van de 3 goals voor CWO. Bij Westlandia zo. 1 wist hij tussen 2016-2019 in bijna 100 wedstrijden ook al 36 goals te maken.
  Justin van Mullem is een andere CWO speler om in de gaten te houden, want hij is met 4 goals topscorer in deze 2e klasse.

  Tegen 5 uur zullen we weten of Westlandia de vorm uit De Hoek vast heeft gehouden tegen de koploper in 2E.

  Nadat tegen SVC'08 De Moedt Gevelspecialist de balsponsor was, wordt deze keer de wedstrijdbal geschonken door Ester Vijverberg van The Travelclub

  ----

  Het 2e team van Hans v.d. Kruk en Willem Lentz liep afgelopen zaterdag tegen een ongekende zeperd aan. Die Haghe won op de Hoge Bomen met 5-0. Komende zaterdag is het puntloze VELO te gast in Naaldwijk. Aftrap is om 12:00 uur.

  Westlandia 3 heeft nog géén enkele competitiewedstrijd gespeeld. Zaterdagmiddag vanaf 14:30 uur gaat het team van trainer Jeroen van Kester starten in Wateringen. VELO 4 is in deze 3e klasse ook nog niet in actie gekomen.

  Fr@