• Westlandia ontvangt zondag Blauw-Geel '38

11 sep 2021
  • In speelronde 4 is op aanstaande zondag 12 september vanaf 14:00 uur Blauw-Geel'38 de tegenstander voor Zondag 1 op de Hoge Bomen.

De laatste ontmoeting in competitieverband dateert van 6 oktober 2019, Westlandia won toen met 2-0 door doelpunten van Serbony en, jawel, Steve van Kesteren.

Steve komt als centrale verdediger opvallend vaak terug in de doelpunt statistieken! De laatste thuiswedstrijd tegen Hercules was Steve ook al trefzeker met het hoofd.

Westlandia staat na 3 speelrondes op een gedeelde achtste plaats op de ranglijst en deelt deze plaats met Dongen, ook zij wisten uit drie wedstrijden vier punten te pakken met een doelsaldo van 5-3.

Blauw-Geel’38 heeft de laatste 2 wedstrijden gewonnen en staat met 6 punten op een 5e plaats.

Westlandia zaterdag 1 speelt vanmiddag om 17:00 uur thuis de tweede bekerwedstrijd tegen Olympia 1, vorige week werden de punten gedeeld met Alexandria'66, de wedstrijd eindigde toen in 0-0.
    Ook Westlandia VR 1 speelt vandaag de tweede bekerwedstrijd, vorige week werd er helaas verloren bij Binnenmaas. Vandaag wordt om 15:00 uur thuis afgetrapt tegen Sportlust'46 VR 1.
    En uiteraard komt vrijwel de gehele jeugd ook in actie vandaag!

Het belooft weer een mooi weekend te worden, tot vanmiddag of morgenmiddag op Sportpark de Hoge Bomen!

📸: Archief - Westlandia tijdens de laatste thuiswedstrijd tegen Blauw-Geel '38 (6 okt. 2019).

#Westlandia #WestlandiaVR1 #WestlandiaZat1