• Westlandia opent teststraat - Eindejaarsactie! BESTEL NU!

26 nov 2020
  • 30 december wordt ons sportpark omgetoverd tot heuse XL teststraat. Zodoende kunnen jullie eindelijk weer eens langskomen op ons sportpark om de fameuze Westlandia-oliebollen, die gebakken worden door Dr. Eef en Dr. Kees, te testen. Naast de oliebollen die je kan bestellen zijn er ook lekkere flessen Champagne en eindejaarsloten te verkrijgen in de teststraat.

Want.. 30 december vindt ook de grote Westlandia Eindejaarsloterij plaats met fantastische prijzen!

Tot nu toe hebben we deze fantastische prijzen voor de Eindejaarsloterij, de komende tijd zal dit prijzenpakket nóg groter worden:
    - Een gloednieuwe PlayStation 5
    - Een dartclinic voor 30 personen door de Westlandse dartlegende Dirk van Duijvenbode (Aangeboden door Embassy Benelux)
    - 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo Koornneef!
    - 4x verwenpakket van Keurslagerij Paul van Leeuwen
    - 5x Een schitterende calathea – Oscar Valstar
    - 5x Een mooi gevulde Anthurium schaal – Rene van Schie Potplanten
    - 5x Een groot boeket bloemen – Nover Logistics
    - 1x Een Optidee strand/sauna laken – Optidee

De loten kosten slechts €5,- per stuk!

😋 - Oliebollen
    🎲 - Eindejaarsloterij
    🥂 - Champagne

Het plaatsen van je bestelling kan door te klikken op deze link. Vul dit formulier in en verzend het, je krijgt de bevestiging van jouw bestelling via mail toegezonden en tevens krijg je enige dagen later, via clubcollect, het verzoek om jouw bestelling te betalen. (Let op! Deze mails kunnen in de ongewenste mail binnenkomen!). Ook krijg je bij bestelling van loten jouw lotnummers via e-mail toegezonden.
    Westlandia kan de steun goed gebruiken in deze moeilijke tijden! De laatste informatie rondom deze eindejaarsactie kunnen jullie altijd terug vinden via rkvv-westlandia.nl/eindejaarsactie of via onze social media kanalen.

Dus plaats snel je bestelling via de link hierboven!