• Westlandia speelt bij (komende) kampioen FC Skillz

  17 mei 2023
 • FC Skillz is virtueel al kampioen van de 2e klasse E. Komende zaterdag kunnen zij de 2e titel op rij verzilveren tegen Westlandia. De wedstrijd op Sportpark Zonneveld in Wateringsveld begint om 14:30 uur en staat onder leiding van de heer De Waard.

  Het is voor de wedstrijd en de groen-witte aanhang te hopen dat Westlandia op volle oorlogssterkte aan kan treden. Afgelopen zaterdag ontbraken de nodige spelers en de invallers uit o.a. Westlandia O17 deden hun stinkende best. Toch bleek het jonge team van trainer Theo Verbeek en zijn staf niet opgewassen tegen de ervaren mannen van Wilhelmus (1-4). 

  Nr. 3 Westlandia strijdt in de laatste uitwedstrijd van het seizoen voor behoud van die mooie plaats op de ranglijst en een hogere klassering in P3. Ook al is het voor de bekende spek en bonen, het zou wel knap zijn als die prestatie de boeken in gaat.

  Op sportpark De Hoge Bomen nam Skillz, eerder dit seizoen, verdiend de 3 punten mee. Westlandia had overigens in de slotfase zeker nog kansen op een remise (1-2). Zaterdag rond de klok van half 5 zal blijken of Westlandia, tegen het beste team van deze 2e klasse, goed partij heeft kunnen geven. 

  ----

  De bond heeft besloten dat de wedstrijd van vorige week bij UVS (4-4), moet worden overgespeeld. Het duel staat nu gepland voor 23 mei a.s. Westlandia za. 2 nog in de race voor promotiewedstrijden. Om de concurrentie op achterstand te houden, is winst tegen Ter Leede een must. De thuiswedstrijd tegen de nummer 9 uit de res. 1e klasse begint om 12:00 uur.

  -----

  Westlandia O21 komt zaterdag thuis nog in actie tegen Hercules. Helaas eindigen de mannen van trainer CornĂ© van Doorn op de laatste plaats in de 4e divisie. 

  Programma selectieteams op 20 mei

  • 13:00 uur Westlandia O21 - Hercules
  • 15:15 uur Fortuna S. - Westlandia O18
  • 10:30 uur Westlandia O17 - Houten

   

  Complete programma staat HIER

  Fr@