• Westlandia speelt dinsdag tegen ASWH

  12 aug 2019
 • Afgelopen zaterdag werd onder moeilijke omstandigheden tegen Excelsior Maassluis gespeeld, veel wind en een prachtige nieuwe kunstgrasmat die nog ingelopen moest worden

  Het was al vroeg verzamelen aangezien er een uitnodiging was van de RABObank om gezamenlijk met de tegenstander te komen lunchen in het bankgebouw in de Lier ( RABObank is bij beide verenigingen 1 van de hoofdsponsoren )

  Na een presentatie over de RABObank en een promotiefilmpje over Westland was er de sportmaaltijd voor beide groepen.

  In de oefenwedstrijd moest Westlandia een 2 - 0 nederlaag incasseren. Excelsior was de bovenliggende partij maar Westlandia had diverse mogelijkheden om een eretreffer te maken

  Een verdiende overwinning voor Excelsior M, maar deze nederlaag is nog geen reden tot paniek.

  Na de wedstrijd vlug terug naar De Hoge Bomen om aansluitend te vertrekken naar onze nieuwe beoogde voorzitter Ton van Marrewijk, waar wij konden genieten van een drankje en een heerlijk buffet.

  Aansluitend naar hoofdsponsor Hans vd Valk voor een volgend drankje en een stuk entertainment.    Alle nieuwe spelers en trainers moesten een liedje zingen, waarbij enkelen ons toch positief verrasten.

  Hierna nog een drankje in het dorp en aansluitend terug naar de kantine waar er werd geslapen.    Zondagmorgen na het ontbijt nog een training met allerlei spelaktiviteiten met aansluitend een lunch.

  Hierna ging een ieder moe maar met een tevreden gevoel naar huis.    Hierbij een woord van dank aan een ieder die dit mini trainingskamp tot een succes hebben gemaakt vooral ook een woord van dank aan Ton & Hans ( + familie ) dat wij langs mochten komen.

  Dinsdag ( 13 augustus ) speelt Westlandia de laatste oefenwedstrijd en wel thuis tegen ASWH uit Hendrik Ido Ambacht.  De aanvangstijd is 20.00 uur.

  A.s. zaterdag begint dan het echte werk met een thuiswedstrijd in het TOTO KNVB beker toernooi.  1e klasser hsv de Zuidvogels ( Huizen - 1e klasser zaterdag )  is de tegenstander.  Aanvangstijd 17.00 uur