• Westlandia speelt weer tegen OFC

  9 okt 2019
 • 2,5 week na de slopende bekerwedstrijd, treffen de groen-witten weer OFC  als tegenstander.
  Dit keer wordt de wedstrijd gespeeld aan de Twiskeweg in Oostzaan.
  Scheidsrechter Thijs is door de bond aangesteld om op zondag 13 oktober vanaf 14:30 het duel in goede banen te leiden.

  Wat was afgelopen zondag de opluchting groot toen de 2-0 overwinning tegen Blauw-Geel op het droge was. De Westlandianen hadden 90 minuten in de stromende regen gestreden voor dit lekkere resultaat.

  Komende zondag zullen de mouwen weer opgestroopt moeten worden tegen nr. 4 OFC.  Beide selecties weten nog wel dat Westlandia in de 1e helft van het bekerduel veel moeite had met een goed voetballende tegenstander. Na de thee stond er in de 2e helft én in de verlenging een groen-wit collectief. Helaas verloren we uiteindelijk de loterij vanaf 11 meter.
  Tim Freriks die overkwam van (Jong) FC Utrecht scoorde 2x, tijdens de reguliere speeltijd, maar miste ook een pingel voor OFC in de strafschoppenserie.

  Westlandia speelt voor de 6x een wedstrijd in Oostzaan. De eerste 2 keer wisten we de winst mee naar Naaldwijk te nemen. Begin maart van dit jaar verloren we afgetekend , maar wel iets geflatteerd met 5-0.  Ook toen was de 1e helft niet denderend.
  Doelman Edgar Leerdam is overigens de laatste Westlandiaan die in Oostzaan doel wist te treffen. Dat is al wel weer bijna 2 jaar geleden.

  Met een goed resultaat komende zondag kunnen we aansluiting houden met de clubs in het rechterrijtje.

  Fr@


  Foto Emre Bilgi; 
  Op een gave cross-pass van Nick van Vliet knokte Emre zich door de verdediging van Blauw-Geel. Zijn assist op Gio Sebony leverde de bevrijdende 2-0 op.