• Westlandia speelt zondag in Raalte

  17 mei 2023
 • 17 mei gaat de zondagselectie (voorlopig) voor de laatste verre uitwedstrijd in het oosten van het land. Er staat een busreis van ruim 4 uur en 370 km heen en weer naar Raalte op het programma. Daar mag ons vlaggenschip op Sportpark Tijenraan aantreden tegen Rohda. De heer Aartsen en zijn assistenten zijn aangesteld om vanaf 14:00 uur dit duel in goede banen te leiden.

  Beide teams kunnen spelen om het publiek te vermaken, want in de strijd om de prijzen spelen ze géén rol meer. Met een 7e plaats en 45 punten staan wij, met 2 punten meer, 2 plaatsen hoger in de 4e divisie. In P3 tellen beide teams met een 11e en 14e plaats niet mee.

  In de heenwedstrijd was Julian van Hoogstraten de matchwinnaar op de Hoge Bomen. Op een ijskoud sportpark De Hoge Bomen werd het 0-1 (wedstrijdenbeelden staan HIER)

  Aanvaller Kevin Peppels van Rohda Raalte is, na 28 speelrondes, topscorer in de 4e divisie. Onze Jeremy van Uunen staat met 14 goals ook in de top 5. Wie weet kunnen beide spelers hun faam nogmaals waarmaken.

  Rond de klok van 16:00 uur zullen we weten of wij de aanval van Rohda Raalte op onze 7e plaats af hebben kunnen slaan.

  ---

  Westlandia O21 komt zaterdag thuis nog in actie tegen Hercules. Helaas zullen de mannen van trainer Corné van Doorn op de laatste plaats in de 4e divisie eindigen. . 

  Programma selectieteams op 20 mei

   

  • 13:00 uur Westlandia O21 - Hercules
  • 15:15 uur Fortuna S. - Westlandia O18
  • 10:30 uur Westlandia O17 - Houten

   

  Complete programma staat HIER