• Westlandia start bij Hoogland

  21 aug 2019
 • In de 1e ronde van de competitie gaat Westlandia naar Amersfoort.
  Op zondag 25 augustus wordt er vanaf 14:00 gespeeld op sportpark Langenoord tegen VV Hoogland.

  Westlandia en Hoogland speelden al 1x eerder tegen elkaar. In januari 2007 wonnen de groen-witten tijdens het trainingskamp met 2-1. Doelpuntenmakers in het zonnige zuiden waren toen Mathijs Benard en Jasper van Dijk.

  De zogenaamde superboeren uit de provincie Utrecht zijn in 2 seizoen via nacompetitie doorgestoten van de 1e klasse naar de 3e divisie.
  Vorig seizoen hadden ze een matige start, maar pakten wel de 2e periode. Na een 5e plaats in de hoofdklasse werd via Halsteren en OJC Rosmalen promotie naar de 3e divisie zo. afgedwongen. De club kreeg daarvoor zelfs de Stadsoorkonde van de gemeente Amersfoort.
  Het ambitieuze Hoogland wordt getraind door Raymond Prins. Na 2 seizoen als assistent, wordt dit zijn 4e seizoen als hoofdtrainer bij de club uit Amersfoort

  Voor Westlandia start de competitie, net als vorig seizoen tegen GOES, met een uitwedstrijd tegen een promovendus. In Zeeland verloren we toen met 4-0.
  Hoogland zal als debutant in deze 3e divisie ook alles in het werk stellen om voor eigen publiek een dergelijk visitekaartje af te geven.
  Het wordt ons 4e seizoen in deze divisie. In de 3 voorgaande seizoenen lukten het de groen-witten niet om punten te pakken in de 1e uitwedstrijd van het seizoen.
  Trainers Marcel Koning en Jurgen Faerber zullen er met de groep alles aan doen om na de intensieve voorbereiding en oefenwedstrijden tegen gerenommeerde tegenstanders, direct goed te starten. 

  Fr@

  Sportpark Langenoord ligt aan de Sportlaan 30 3828AZ Hoogland