• Westlandia Teambuilding bij Adventure City Rotterdam

• WESTLANDIA Teambuilding bij Adventure City Rotterdam

Teambuilding bij Adventure City Rotterdam

Beste leider,

Altijd al eens met de gedachte gelopen om tijdens de winterstop een gave teambuilding activiteit met je team te ondernemen? Dit is je kans!!

Op zaterdagochtend 11 januari 2020 organiseert Westlandia in samenwerking met Businessclublid Adventure City Rotterdam een gave Westlandia ochtend voor alle jeugdleden uitkomend in de teams van JO19 tot en met JO9!

We gaan tijdens deze ochtend klimmen/zippen etc bij Adventure City Rotterdam (https://adventurecityrotterdam.nl) Je schrijft je in als team via de wedstrijdsecretaris.

In totaal kunnen er maximaal 150 deelnemers op zaterdagochtend meedoen. Westlandia neemt een deel van de kosten voor haar rekening. De kosten bedragen daarom slechts € 7,50 per persoon voor het klimmen, hoogteparcours, zippen etc. inclusief limonade. Betaling dient per team ter plaatse middels pinbetaling te geschieden door de leider. (Vervoer per team onderling regelen.)

Na aanmelding word je geïnformeerd over het exacte tijdstip dat jouw team met de activiteit kan starten. De jongste teams (in een groep van totaal 50 kinderen) starten om 10:00 uur met de instructie (aanwezig om 09:30 uur) en klimmen vervolgens tot 12:00 uur. De volgende groep klimt van 10:30 tot 12:30 uur en de laatste groep klimt van 11:00 uur tot 13:00 uur.

Je kunt je team voor deze activiteit bij de wedstrijdsecretaris aanmelden. De teams kunnen zich inschrijven tot en met dinsdag 7 januari 21.00 uur (belangrijk in verband met interne organisatie).

JO19 t/m JO16:                  Erwin Remeeus

(wedstrijdsecretaris-o19@rkvv-westlandia.nl)

JO15 t/m JO13:                  Arjan van Schie

(wedstrijdsecretaris-o15@rkvv-westlandia.nl)

JO12 t/m JO11:                  Wim Verschoor

(wedstrijdsecretaris-o12@rkvv-westlandia.nl)

JO10 t/m JO9:                     Jasper Ruijgrok

(wedstrijdsecretaris-o10@rkvv-westlandia.nl)

Maar wat nu als jouw team op 11 januari al een (oefen)wedstrijd of iets anders heeft?

Je kunt als team ook op een ander moment in januari 2020 gaan klimmen. Neem hiervoor rechtstreeks contact op met info@adventurecityrotterdam.nl en geef aan op welke andere dag (vrijdag of in het weekend) je als team wilt komen klimmen.

Mis deze unieke kans niet en geef je op voor 7 januari a.s.!!!!

Tot 11 januari.

De Jeugdcommissie