• Westlandia treft Heinenoord voor de beker

11 okt 2021
  • Westlandia za.1 speelt dinsdagavond 12 oktober vanaf 20:00 uur in de 1e ronde van de beker tegen Heinenoord. De wedstrijd staat onder leiding van de heer Roozeboom.

Aan de laatste wedstrijd tegen die club (op 25 mei 2019) heeft de zaterdagselectie geen al te beste herinneringen. Het was onze laatste competitiewedstrijd in de 1e klasse. We stonden vlak voor tijd met 1-0 voor en dat was voldoende voor directe handhaving. Een ongelukkige en onopzettelijke handsbal werd door de scheidsrechter van dienst bestraft met een pingel. Die vloog achter onze doelman. Door de puntendeling en de resultaten op andere velden moesten we p/D wedstrijden spelen. Dat werd geen succes en we degradeerden naar de 2e klasse.
    De manier waarop was uiterst zuur, maar hadden het zelf onnodig aan laten komen op de laatste wedstrijd.

In de bekerpoule speelden Westlandia dit seizoen gelijk tegen Ariston'80 en RKDEO en was er winst tegen Olympia.

1e klasser Heienoord eindigde met 7 punten op de 1e plaats in een bekerpoule met Wippolder, Berkel en Spirit. In de 1e klasse gaat het een nu stuk minder, want met 3 gespeeld en slechts 1 punt staat de ploeg uit de Hoeksche Waard op de 12e plaats.

Onze overwinning tegen Kagia en zeker de manier waarop er afgelopen zaterdag strijd werd geleverd door de groen-witten, zal vertrouwen geven voor dit bekerduel tegen de 1e klasser.

Fr@