• Westlandia voor 3 punten naar HBS en meer.....

  8 sep 2023
 • Westlandia gaat komende zondag op bezoek bij HBS. Op Sportpark Craeyenhout hopen de groen-witten het tij te keren en de eerste punten van het prille seizoen te pakken. Het is vooralsnog de enige uitwedstrijd die we dit seizoen op zondag spelen. Scheidsrechter bij dit duel is de heer Nijdeken.

  Vorig seizoen had HBS een prima start en die werd uiteindelijk beloond met de 1e periodetitel. In de nacompetitie voor een plaatst in de 3e divisie, werden ze echter direct in de 1e ronde al uitgeschakeld door JOS/W..
  Dat betekent dus nog een seizoen in de 4e divisie. De Kraaijen zijn daarin weer uitstekend begonnen. Uit werden er 3 punten gepakt bij het ambitieuze SC Feyenoord (1-0). Afgelopen speelronde werd Poortugaal in Den Haag met 3-2 verslagen. 

  Een koude douche kan af en toe lekker zijn, maar niet als je in het nieuwe seizoen op eigen voetbalveld je wil laten zien in een competitiewedstrijd. Het overkwam Westlandia zo. afgelopen speelronde tegen RKAVV (1-3). Dat we nu als hekkensluiter in de 4e divisie op bezoek gaan bij (mede-) koploper HBS, was zeker niet voorzien. 

  De komende dagen zullen door de technische staf en de spelersgroep besteed worden aan evalueren, praten, maar zeer zeker hard trainen en dat nog wel in tropische weersomstandigheden. Zondag rond de klok van 4 uur zal blijken of het heeft geleid tot het gewenste resultaat. Vorig seizoen wisten we in Den Haag in de slotfase 3 punten te pakken door een late goal van Dinand Kuhn. Wie weet lukt dat nu weer. 

  Overige wedstrijden: 

   

  • 15:00 Westlandia za. 1 - VUC. 2e bekerwedstijd in de poulefase. Westlandia won afgelopen ronde verdiend bij VELO (2-1). VUC deelde de punten met Brielle (2-2). Bij de Hagenezen kwamen in dat duel nog een aantal oud Westlandianen in actie. Zaterdag 2 zit in een bekerpoule met 2 andere teams en die spelen zaterdag tegen elkaar (Schipluiden - Meeuwenplaat). 
  De hoogste jeugdselecties kwamen afgelopen speelronde bijna allemaal van een koude kermis thuis. Alleen Westlandia O17 pakten de volle buit bij Smitshoek. 
  • 12:30 Westlandia O23 - Houten.
  • 15:00  Westlandia O18 - VVV Venlo
  • 12:30 Westlandia O17- Hercules
  • 10:15 Westlandia O16- Roda JC
  • 10:15 Westlandia O15 - FC Den Bosch 

   

  Complete programma staat HIER

  Fr@