• Westlandia za. treft thuis Berkel

  24 nov 2022
 • Zaterdag 26 november gaat Westlandia za. 1 weer proberen om de vorm, van eerder dit seizoen, terug te vinden. Vanaf 15:00 uur is Berkel te gast op de Hoge Bomen. Scheidsrechter is de heer Wagner.

  Berkel was 2x eerder te gast in Naaldwijk. De eerste keer was in 2008 (0-0) en sommige spelers van de huidige zaterdagselectie speelden waarschijnlijk toen net bij de mini's of hadden nog andere interesses dan voetbal. Vorig jaar november werd het 2-0  o.a. door de openingsgoal van good old Sven Enthoven.

  Nr. 6 Berkel heeft in de 8 gespeelde wedstrijden van dit seizoen 13 punten behaald.  nr. 5 Westlandia heeft hetzelfde aantal punten, maar een iets beter doelsaldo. De tegenstander uit "Oostland" pakten in vergelijking met ons wel 3 punten tegen RKDEO én CION. Totaal hebben 6 spelers van Berkel nu 17goals gemaakt. Vincent Hoogervorst en Freek v.d. Velden zullen zeker in de gaten gehouden moeten worden, want zij scoorden allebei al 5x

  Het is overigens nog onduidelijk of we in de eindstand van P1 ook op die plaatsen 5 en 6 zullen eindigen in 2E. Er staan nml. nog 3 gestaakte wedstrijden open. Skillz -HMSH en CWO-Vitesse D.  worden in december uitgespeeld en hebben géén gevolgen gehad voor de stand. 

  RKDEO tegen SVC'08 haalden ook vanwege gedoe binnen en buiten het veld, afgelopen zaterdag het einde niet. Wat de bond gaat doen is nog niet bekend, maar bij een puntenaftrek kan het SVC'08 zo maar de 1e periode kosten.

  Rond de klok van 5 uur zullen we weten of we Berkel achter ons hebben kunnen houden in de stand van de 2e klasse E.

  Rosa Werkt (voor structuur in flexibele uitzendarbeid) is de balsponsor voor deze wedstrijd

  ------

  12:00 uur nr. 8 Westlandia za. 2 - nr. 3 FC 's-Gravenzande
  Beide teams kwamen dit seizoen 8x in actie. De gasten behaalden daarin 5 punten meer dan wij en verloren op vreemde bodem alleen bij koploper Katwijk. De thuiswedstrijden van het team van trainer Hans v.d. Kruk leveren tot nu toe altijd veel goals op. In 4 gespeelde wedstrijden op de Hoge Bomen werd er al 22x gescoord (11-11).

  14:30 uur nr. 6 Westlandia za. 3 - nr. 9 Verburch.
  Na de verrassende overwinning van de mannen van trainer Jeroen van Kester op het ongeslagen Vitesse D., wacht nu een tegenstander die dit seizoen pas 2 competitiewedstrijden speelde en 1 punt pakte. Westlandia heeft 2 wedstrijden én 4 punten meer.