• Westlandia za1 weet weer niet te winnen.

  11 okt 2020
 • Theo Verbeek is met zijn team nog steeds op zoek naar de eerste overwinning. Uit op Het Hoge Land in en bij Berkel lagen er mogelijkheden en zou het gaan gebeuren.  Theo moest wel improviseren, omdat er enkele spelers met pijntjes en kwetsuren aan de kant moesten blijven. Zij fungeerden nu als teammanagers (Dennis Verbeek en Danny van Voskuilen). Hamza el Yddri begon in de basis en ook Thomas vd Putten.

  Op de bank begonnen Juninho van Ree en de nog niet helemaal fitte Raymond Hanemaaijer. Op dezelfde bank zat ook Niels van Bergenhenegouwen, die dit seizoen kwam  bovendrijven uit een van de lagere teams.

  De omstandigheden waren niet om over naar huis te schrijven. Dat laten we dus maar zitten. Desondanks schotelden de kletsnatte spelers, de toeschouwers, die er niet waren een levendige wedstrijd voor met veel strijd.

  De eerste bescheiden kans was voor Westlandia. Na drie minuten legde Yordi van Beek de bal uit een corner op het hoofd van Stefan Bron. Die was er nog niet helemaal bij met zijn hoofd en kon de bal alleen maar schampen.

  Na een kwartier kwam Berkel na een goede aanval simpel op 1 – 0.

  Niet veel later brak Hamza op links door en legde de bal perfect op het hoofd van Thomas vd Putten. Die kopte de bal precies tegen het lichaam van een verdediger, die toevallig op de doellijn stond.

  De Westlandse gelijkmaker kwam er alsnog na een half uur spelen. Deze keer was het Stefan Bron die vanaf links een perfecte hoge voorzet in de doelmond slingerde. Een Berkels hoofd werkte de bal in het doel. 1 – 1

  Vlak voor het rustsignaal kwam de thuisploeg opnieuw op voorsprong. Er was een vlagsignaal voor buitenspel, maar de scheidsrechter ging daar niet in mee. 2 - 1

  In de tweede helft kwam Niels van Bergenhenegouwen voor Marvin Vollebregt. Hij zou van zich doen spreken in het verloop van de tweede helft.

  Al snel moest Jari handelend optreden bij een schot van dichtbij van de aanvoerder van Berkel. De 3 – 1 viel niet veel later toch. Op links kon Niels van Bergenhenegouwen zijn man niet houwen en deze kwam met een uiterst scherpe voorzet, die door Jari in zijn eigen doel werd gewerkt.

  Juninho van Ree kwam met nog 20 minuten te spelen in het veld voor Hamza el Yddri. Niet veel later kopte Niels van Bergenhenegouwen min of meer uit het niets de bal in de touwen. 3 – 2

  Westlandia veerde op er was meer mogelijk, maar al heel snel speelden twee Berkelse aanvallers Jari Duijvestijn uit met een een-tweetje en zij breidden de voorsprong voor de thuisclub uit naar 4 – 2.

  Juninho van Ree kreeg het op rechts op zijn heupen met een adequate passeer- en loopactie en schoot de bal achter de uitlopende keeper langs net naast het doel.  Westlandia bleef nadrukkelijk op zoek naar doelpunten. Heel dichtbij een treffer was Stefan Bron. Hij kwam één op één oog in oog met de keeper van Berkel, die zijn doel goed verkleinde en daarmee een Westlands doelpunt voorkwam.

  Het was Remy de Bliek die wel het doel wel wist te vinden. In de 90-ste minuut schoot hij de 4 – 3 op het scorebord. Dat werd uiteindelijk de eindstand.

  CVV Berkel  – RKVV Westlandia za1

  Rust: 2 – 1

  Eind: 4 – 3

  Jari Duijvestijn, Rick van Rijn><Remy de Bliek, Timothy le Duc, Boy de Soomer, Marvin Vollebregt(foto)><Niels van Bergenhenegouwen, Vince Olsthoorn(a), Thomas vd Putten, Ricardo vd Zalm, Yordi van Beek, Stefan Bron, Hamza el Yddri><Juninho van Ree.

  Westlandia za2 – HVC’10 2

  Eind: 1 – 4

  JvdM

   
  What do you want to do ?
  New mail