• Westlandia zo. 1 vervolgt competitie thuis tegen Poortugaal

18 jan 2024
  • Westlandia zo. 1 begint 2024 ouderwets met een thuiswedstrijd op zondag. De mannen van hoofdtrainer Maurizio Ceccucci en zijn staf nemen het vanaf 14:00 uur op tegen Poortugaal.

De komende tegenstander staat met 22 punten op een 5e plaats in de 4e divisie B. Die positie hebben ze mede te danken aan 16 punten op eigen veld. Op vreemde bodem werden pas 6 punten behaald. Alleen na het duel bij DSO kon de winst op de terugreis gevierd worden.
    Westlandia heeft het juist lastig in thuiswedstrijden. In 7 wedstrijden op de Hoge Bomen werden dit seizoen slechts 4 punten gepakt. Nieuwenhoorn was tot nu toe de enige club die zonder punten ons sportpark verliet.

Sinds de laatste competitiewedstrijd op 9 december tegen Smitshoek, speelde ons vlaggenschip tegen CWO (4-1 bekerwinst), SJC (2-2) en Wippolder (3-0). Mooi om te zien dat in deze 4 wedstrijden Hidde v.d. Arend (foto) trefzeker was. Hij bracht afgelopen vrijdag in zijn 100e wedstrijd voor zondag 1 met 2 treffers zijn totaal op 34.
    In de laatste 2 duels heeft onze verrassende winterse versterking,  Anass Achahbar, wedstrijdritme op kunnen doen. Diverse herstellende spelers hebben ook weer speeltijd in de benen, zodat de technische staf meer keuzes heeft voor de selectie van komend weekend.

Zondag rond de klok van 4 uur zullen we weten of Westlandia zich heeft kunnen revancheren voor de 2-1 nederlaag in de openingswedstrijd van dit seizoen bij en tegen Poortugaal.

Fr@

-----

Voor de jeugdteams begint dit weekend de voorjaarscompetitie. Alleen Westlandia O17 is gepromoveerd en speelt nu in de 3e divisie. De beloftes van trainer Sander Wilders mogen direct aan de bak tegen Feyenoord.
    Westlandia za. 1 mag nog een weekje van de winterstop genieten.

plts. thuis plts. uit   eerder dit seizoen

11e Westlandia zo.1 5e Poortugaal 14:00 Poortugaal-Westlandia zo.1 2-1
      Westlandia za.1   vrij ---